2777
2789
عنوان

مهریه💔

940 بازدید | 120 پست

سلام خانما.. بخاطر خیانت شوهرم میخوام مهریمو بذارم اجرا.. خودش گفت مهرتو میدم اما طلاق نه.. میخوام ببینم چکارس.. مراحل‌ش چجوریه؟چیا میخواد..زیاد ب طلاق فکر میکنم اما همش فکر الکیه.. اگه بخوام میتونم اما میترسم بچه 7 ماهه دارم😔بعضیا میگن خیانت شوهر یه امتحانه سر راهت قرار داده و فلان.. قبل حامله شدنم شوهرم با این زنه چت میکرده و.. تا اینکه 3 ماهگی من صیغش کرده و..و بعد از اینکه فهمیدم و بخشیدمش و بهم قول داد تکرار نشه و منم خیلی رو قولش حساب کردم ینی خیییلی😭😭 و عمیقا دوسش داشتم بازم زیرآبی رفت و.. 💔💔و من دیگه جمع نشدم چند روز خوب بودم دوباره قاطی میکردم.. و اینکه دوباره هم سر یه تهدید با اون زنه ارتباط گرفت و. چه چیزایی ک ازش ندیدم..بعد از دوباره فهمیدم میگفت دوستت دارم و کلی انتطار کشیدن تا بهت رسیدم اما دلم گیرشه.. بغلم کرده بود و گریه میکرد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زن صیغه کرده ها

بخشیدمش دیگه چیه سر خودتونو شیره میمالین باش

بگو از طلاق ترسیدم

این مردک هم واست شوهر نمیشه 

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
زن صیغه کرده ها بخشیدمش دیگه چیه سر خودتونو شیره میمالین باش بگو از طلاق ترسیدم این مردک هم واست ...

انگارنه انگار داشته بچه اونوتوشکمش پرورش میداده اون بجا دلداری وکناراین بودن توروزای سخت رفته پی اون کارا همون زن صیغه ای ها میان میشن خانم خونه

به شوهرت بگو اگه من خیانت میکردم میبخشیدی؟؟؟ یا میزاشتی خونت بمونم؟؟؟ پس گورتو گم کن برو دنبال لیاقت ...

کاش میذاشت میرفت تکلیف منم معلوم بود.. دوبارم مثل قبله که هیچ خیانتی نکرده بود.. طول روز احوالم میپرسه و چیزیکه بخوام می‌خره و.. ولی خب یکاری هم نخواد نمیکنه.. ولی یجوریه که نمیخوام ببخشمش و دارم عذاب میکشم.. 😣نمیخوام تو زندگیم باشه

انگارنه انگار داشته بچه اونوتوشکمش پرورش میداده اون بجا دلداری وکناراین بودن توروزای سخت رفته پی اون ...

بی شرف دیگه 

انسانیت ندارن این جور مردا

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
مهرتو بذار اجرا و جدا شو. گریه هاشم همش فیلمشه میخواد خامت کنه

گربه هاش مال بعد از رو شدن دستشه اونم بصورت کامل.. چون دید راه فراری نداره.. بخاطر همین دلم ازش راضی نیست.. دوبارم میبینم میگن خدا میبخشه و فلان ما هم مث او باشیم.. من راحت میببخشم اما این مورد نمیخوام میخوام نباشه کلا..