2777
2789
عنوان

مهریه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 120 پست
ببین شوهرت مرد نیست هوس بازه خودتوگول نزن دوست نداره حتما براش یه منفعتی چیزی داری 

خب معلومه منفعت دارم.. مادر بچشم و تو زندگیش. همه منو زنش میدونن.. اگه بفهمن با اون زنیکه بوده دیگه آبرو نمیمونه واسش 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میدونم.. فراموش نمیشه😔میشه بگی چکار کرد و چکار کردی؟  چندساله با همین؟ بچه داری؟ چندسالته.. بب ...

۱۳سال زنش بودم فهمیدم این ۱۳سال کارش همین بوده ولی چون مذهبی بود باورنمیکردم

دوتابچه دارم آوردم پیش خودم

دارم جدامیشم زیادنمونده اگه خدابخواد

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......
رهایی چقدر خوبه اگه توانمند باشی

طبقه پایین خونه پدرم هستم شکرخدا بدنیست بهترازاون لجنزاره که تاصبح ازاشک خوابم نمیبرد

برو پیش مشاور برای طلاق هیچوقت دیر نیست اگر هم طلاق گرفتی بچه رو بذار پیش باباش، چرا دنبال خودت بک ...

بچمو. که بدم بهش کی بچمو نگه داره؟ مادرشم مریضه.. خودشم پی خوشگذرونی.. بچم میمونه دلم نمیاد.. عزیزمه😔

دو تا بچه سختت نیست.. خانوادت چی؟ هیچوقت نفهمیده بودی قبلا خیانتشو؟ 

نه نمی‌دونستم از بس پنهانکاربود

الانم طبقه پایین پدرم هستم شکرخدابدنیست منم دیگه قصدازدواج ندارم به پای بچه هام میشینم

طبقه پایین خونه پدرم هستم شکرخدا بدنیست بهترازاون لجنزاره که تاصبح ازاشک خوابم نمیبرد

😔😔سعی می‌کرد دلداریت بده؟ من گاهی گریه ک میکنم دلداریم میده.. یا یه روز چون حالم خوب نبود نرفت سرکار و گفت دلم نیومده. . نمیدونم😔ولی خب نه همیشه ها.. چون او که نمیفهمه.. اکثرا ناراحتم و تو خودم درد میکشم که نابودم کرد

بچه ها چرا اوردی دیگه نمیتونی ازدواج کنی که 

بدون بچه ها میمیرم اون خائن نتونست پدری کنه حداقل مادرداشته باش

بعدش من به کی اعتمادکنم !؟نمیخوام دیگه ازدواج کنم

بچمو. که بدم بهش کی بچمو نگه داره؟ مادرشم مریضه.. خودشم پی خوشگذرونی.. بچم میمونه دلم نمیاد.. عزیزمه ...

مهم همینه

وقتی ببینه بچه داره و کسی اون رو با یه بچه نمیخواد مجبوره اون کارارو بذاره کنار

تو میخوای بچه باهات باشه که آینده ات رو خراب کنی؟ 

البته همه اینا در صورت طلاق گرفتنت

نظر خود من اینه بری پیش مشاور، ان شاء الله که مرد زندگی بشه و خوشبخت بشید

😔😔سعی می‌کرد دلداریت بده؟ من گاهی گریه ک میکنم دلداریم میده.. یا یه روز چون حالم خوب نبود نرفت سرک ...

اینم کارش گریه بود بعد اون بازم می‌رفت خیانت

ازبس کاراش تکراری شده بود باورش نمی‌کردم دیگه