2777
2789
عنوان

مهریه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 120 پست
اگه واسه طلاق اصرار کنم شاید حمایتم کنن.. همین خونه ای ک دارم توش میمونم.. واسه خرجمم مهرمو میگیرم. ...

وقتی شاید میگی یعنی مطمن نیستی اگ حمایتت نکردن تو چکار میکنی با ی بچه کلی خرج 

اگ مهریتو داد عیقا داشته باشه طلاق میده و طلاق گرفتی تو خونه ک نمیرارتت زندگی کنی منطقی فکر  کن منطقی فکر کن اگ مهریتو ی ماه میده ده سال نمیده چی 

محله شما جوری ک خانم ازدواج کرده با زندگی قبلا با ی بچه ۷ ماه ازدواج میکنن ؟ یا با ی دختر بهتر باشه 

اینا حساب کتاب دقیق کن بعد قدم بزار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قوی باش مهریه و حق و حقوق خودت و حضانت بچت و حق و حقوقش روازش بگیر.بعدم برو با بچت زندگیتونو بکنین

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️

منم چندماه قبل فهمیدم داره خیانت می‌کنه الان دارم جدامیشم مهریه مو درعوض طلاق بخشیدم 

یه چیزی بهت بگم تاعمرداری نمیتونی خیانتشو فراموش کنی همیشه یه جای قلبت میسوزه دیگه خودت میدونی

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......
اخی خواهر چقدر مثل خودم بودی. من که عاشقش بودم ولی اون چی زن خونه میخواست ومادر بچه. ولی همش میگفت ت ...

منم اینقدر کرده بود تو مغزم که تو شکاک و بدبینی میخواست منو ببره دکتر دارو مصرف کنم تااخرش فهمیدم چه آشغالیه

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......
شوهرمنم مرده منم باردار بودم انقدرهواموداشت باهم رابطم داشتیم اصلا موقع بارداری بدنیست که خیلیا میرن ...

ذاتشون خرابه دیگه بعضیا متاسفانه

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁

ببین مهریه تو بگیر پشتت و پر کن بعد خم بزار بچه بزرگ بشه 

برای طلاق دیر نیست ..به هر حال یه حمایت هایی و فعلا لازم داری ..پس با سیاست برخورد کن و تا میتونی هزش پول بگیر 

در کل زیرکانه زندگی کن و تصمیم عجولانه نگیر و باهاش بد نشو ..چون مطمین باش باهاش هر چقد بد بشی بیشتر میره سمت اون ..این اتفاق ممکنه برای هر کسی بیفته عزیزم ..

خدا به خودت و نوزادتون سلامتی بده انشالله درست بشه

یارب ، نظر تو برنگردد ...برگشتن روزگار سهل است...
شوهرمنم مرده منم باردار بودم انقدرهواموداشت باهم رابطم داشتیم اصلا موقع بارداری بدنیست که خیلیا میرن ...

مگه شما تو یک جایی نگفتی شوهرم دست بزن داره وطلاقم میخواد بده چرا این بنده خدا را تحریک میکنی برام سواله توهین نکن لطفا 

آخه طلاق راحت نیست.. یا باید وکالت بگیرم و بعد.. تازه خانوادمم هستن که میگن زندگی کن.. کسی داشتید ای ...

با یه وکیل مشورت کنید هزینه مشاوره کمه خیلی نیست

منطور من اینه عزیزم

کلا منتظر درست شدن این ادم نباش

تنوع طلبه وگول گریه وعذرخواهیشو نخور 

حالا تصمیم ادامه یا جدایی رو

با توجه به شرایطتون خودتون میگیرید

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
چجوریه درخواست مهریه؟ 

مراحل دقیقش رو از یه وکیل بپرس من یادم نیس واسه چندسال پیش بود

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️
منم چندماه قبل فهمیدم داره خیانت می‌کنه الان دارم جدامیشم مهریه مو درعوض طلاق بخشیدم  یه چیزی ...

میدونم.. فراموش نمیشه😔میشه بگی چکار کرد و چکار کردی؟  چندساله با همین؟ بچه داری؟ چندسالته.. ببخشید