ببخشید خیلی میل جنسی بالایی داره ولی من مثل اون نیستم دست خودم نیست گاهی درخواستشو رد میکنم اونم بعضی وقتا قهر میکنه...بنظرتون کار بدی میکنم؟؟ممکنه به این دلیل ازم سرد بشه برای همیشه؟؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خوب آره شوهر من معلوم نیست فاز چیه بعضی وقتا ساعت سه و چهار از خواب بیدارم میکنه بعضی وقتا دو سه بار در روز گاهی هم دو سه هفته یادش میره اصلا مرده اوایل برام عجیب بود ولی الان عادت کردم
دیروز شیطان در گوشم زمزمه میکرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری امروز من در گوش او زمزمه کردم : *****"من خود طوفانم "*****
من دیگ خستم شد هرباری که مشتاق بودم بهانه اورد قبول نکرد هربار کلی بهم برخورد وخوابیدم و الانم واقعا سرد شدم ولی الان اون انگار یکم مشتاق شده تا یکم به خدمتش برسم
موقع قهر ادم غرورش اجازه نمیده اونکه نمیتونه یه معذرت خاهی ساده رو بکنه چرا میاد تو قهر رابطه میخاد ...
😁😁😁😁ما قهرامون خیلی کوتاه در حد یه اخمه یا رفتن تو اتاقه بعد دو سه ساعت یادمون میره باهم شوخی میکنیم تموم میشه زیاد کشش نمیدیم از چیزی ناراحت باشیم صریح حرفمون رو میزنیم
دیروز شیطان در گوشم زمزمه میکرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری امروز من در گوش او زمزمه کردم : *****"من خود طوفانم "*****