2821
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 71 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سخت نبود؟

خوب آره شوهر من معلوم نیست فاز چیه بعضی وقتا ساعت سه و چهار از خواب بیدارم میکنه بعضی وقتا دو سه بار در روز گاهی هم دو سه هفته یادش میره اصلا مرده اوایل برام عجیب بود ولی الان عادت کردم

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
من اول خیلی گرم بودم خیلی مشتاق بودم ولی از بس دست رد به سینم خورد الان سرد شدم

کاش منم سرد بشم راحت شم از این همه خورد شدن😔

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
ینی تا مجرد باشی نمیشه فهمید؟ممکنه الان گرم باشم وقتی ازدواج کردم سرد بشم؟

اینا دیگه بستگی به شوهر ایندت داره که اون چه مدلی باشه

یه روزی میادکه ازنظرخیلیا آدم بدی هستم…چون دیگه جلوشون بیخودی کوتاه نمیام🙃
ینی تا مجرد باشی نمیشه فهمید؟ممکنه الان گرم باشم وقتی ازدواج کردم سرد بشم؟

نه عزیزم هر طبعی داشته باشی طبعت فرق نمیکنه مگر اینکه تجربه ی تلخی از رابطه داشته باشی که مثلا الان گرم باشی بعد اون تجربه سرد شی

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
کاش منم سرد بشم راحت شم از این همه خورد شدن😔

من دیگ خستم شد هرباری که مشتاق بودم بهانه اورد قبول نکرد هربار کلی بهم برخورد و‌خوابیدم و الانم واقعا سرد شدم ولی الان اون انگار یکم مشتاق شده تا یکم به خدمتش برسم 

جدی؟چه جالب اخه مگه وقتی من گرم باشم اون سرد یا برعکس مزاجم عوض میشه؟

اره وفتی یع شوهر سرد گیرت بیاد که هربار خورد بشی و نیاد سمتت کم کم سرد میشی

موقع قهر ادم غرورش اجازه نمیده اونکه نمیتونه یه معذرت خاهی ساده رو بکنه چرا میاد تو قهر رابطه میخاد ...

😁😁😁😁ما قهرامون خیلی کوتاه در حد یه اخمه یا رفتن تو اتاقه بعد دو سه ساعت یادمون میره باهم شوخی میکنیم تموم میشه زیاد کشش نمیدیم از چیزی ناراحت باشیم صریح حرفمون رو میزنیم

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****