2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 71 پست
من دیگ خستم شد هرباری که مشتاق بودم بهانه اورد قبول نکرد هربار کلی بهم برخورد و‌خوابیدم و الانم واقع ...

کاش منم به همونجا برسم 

دو سه روزه که هیچی خودم امشب فرستادمش رفت وسیله خرید بازم هیچی

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
نه فقط الان کلا اینطوریم....ولی الانم بخاطر شرایطم واقعا سخته بعد هر بار رابطه کل روز کمر درد دارم

خداییش شوهرت تو بارداری باید رعایت کنه دیگه.

من با اینکه شوهرم گرمه ،خودمم.توی بارداری هام واقعا رعایت می کردیم.

ولی جدای از بارداری ، نمی تونم درک کنم کسی عاشق طرفش باشه ولی نسبت بهش سرد باشه.

شاید همسرت راهش رو بلد نیست تا جذبت کنه

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره وفتی یع شوهر سرد گیرت بیاد که هربار خورد بشی و نیاد سمتت کم کم سرد میشی

جالبه هر دفعه م بهونه ی بچه رو میگیره انگار یادم نیست بچه هم مبود وضعیت ما همین بود

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
خداییش شوهرت تو بارداری باید رعایت کنه دیگه. من با اینکه شوهرم. گرمه ،خودمم.توی بارداری هام واقعا ر ...

این حرفا چیه 

چرا خیلی هم میشه 

مثلا من شوهرمو خیلی دوست داشتم ولی یه مدت همش پسم میزد و ازم فرار میکرد انگار یکسره دور میشد سرد شده بودم به طلاقم فکر میکردم

یعنی رفت وسیله خریدولی کاری نکردید ای بابا

اره سر شب خودم گفتم بریم دارو خونه بخریم رفت خرید ولی گذاشتش برای تماشا 😒 ای خدا منو بکش راحتم کن

این حرفا چیه  چرا خیلی هم میشه  مثلا من شوهرمو خیلی دوست داشتم ولی یه مدت همش پسم میزد و ...

تو دوستش داری ، نسبت بهش گرمی خب.

این ک تناقض حرفم نیست.

سرد شدن موضعیتم بخاطر ، رفتار اون بوده و شرایط.

ذاتت ک دوست داشتنشه و میلی ک بهش داری ک در نهایت تغییر نکرده.

خداییش شوهرت تو بارداری باید رعایت کنه دیگه. من با اینکه شوهرم گرمه ،خودمم.توی بارداری هام واقعا رع ...

نه این دوتا ربطی ب هم نداره...من عاشقشم ولی خب طبعم اینه چیکارکنم

تو دوستش داری ، نسبت بهش گرمی خب. این ک تناقض حرفم نیست. سرد شدن موضعیتم بخاطر ، رفتار اون بوده و ...

در نهایت اره ولی وقتی طرف یه مدت سرد میشه شاید اشتباهی هم ازش سر زد 

اینو میگم چون خودم همه چی تو اون مدت از سرم گذشت واقعا سخته 

دورازجونت ولی دیگه زیادی سرده

خیلی خیلی خیلییییی بعضی وقتا میگم معذرت میخوام 

اون که برای شاشیدن فقط ازش استفاده میکنی بکن بندازش دور الکی بار سنگین با خودت جابجا نکن  در این حد داغانه ها

نه این دوتا ربطی ب هم نداره...من عاشقشم ولی خب طبعم اینه چیکارکنم

به نظرم تا یه حدی بهم ربط داره.

همونجور ک بی محلی میتونه یک آدم گرم رو سرد کنه ، 

عشقبازی و وقت گذاشتن برای کسی ک دوستش داری میتونه سردی رو کم کنه و گرمی بیاره‌