2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 71 پست

تا حالا هیچ وقت شوهرمو رد نکردم حتی موقعی که قهریم بجز یه بار اون یه بار حس کردم مثل یه کوه لرزید و لی به روی خودش نیورد منم از اون به بعد هیچ وقت بهش نه نگفتم 

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو پسری 😂؟

نه بدبختانه ولی با این حد از داغی کاش پسر بودم 😅

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
خودمم ناراحت میشم وقتی قهر بکنه قضیه کاملا برعکس میشه هر کی کنم نمیاد طرفم

منم دقیقا 

خیلی حس بدیه حس میکنی خورد میشی 

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
یاعلی دراین حد گرمی که عوض کنین شوهراتونو😂

بابا بخدا تحت فشارم 

هرکی میگه شوهرم گرمه میگم خاک تو سرت خوشحال باش خوبه با یه تیکه یخ زندگی کنی؟؟؟

منم دقیقا  خیلی حس بدیه حس میکنی خورد میشی

من اول خیلی گرم بودم خیلی مشتاق بودم ولی از بس دست رد به سینم خورد الان سرد شدم

یه روزی میادکه ازنظرخیلیا آدم بدی هستم…چون دیگه جلوشون بیخودی کوتاه نمیام🙃
تا حالا هیچ وقت شوهرمو رد نکردم حتی موقعی که قهریم بجز یه بار اون یه بار حس کردم مثل یه کوه لرزید و ...

موقع قهر ادم غرورش اجازه نمیده اونکه نمیتونه یه معذرت خاهی ساده رو بکنه چرا میاد تو قهر رابطه میخاد من لجم میگیره اینجور مواقع

ازکجا بفهمیم گرمیم یاسرد

نمیدونم والا باید متاهل باشی بفهمی چقد میل داری

2790
2778
2791
2779
2792