2777
2789
عنوان

شوهر بی رحم

1269 بازدید | 23 پست

یک ماه جاشو از من جدا کرده به خاطر یه بحثی که شد هر چی تو دلش بود بهم گفت و گفت پشیمون ازدواج کرده الان نه بهم توجه میکنه نه نگام میکنه شبها هم تنها میخابه. خیلی تحقیرم کرده میگه اخلاقامون با هم تضاد داره با کاراش علنن داره نشون میده جدا بشیم اما جرات نداره از خانواده من و خودش میترسه چون میدونه همه اون رو مقصر میدونن. خیلی تنوع طلب و رفیق بازه.منم با یه بچه دو ساله نمی دونم چیکار کنم انگار براش مهم نیستیم واقعا خیلی حس بدیه ببینی یکی که یه عمر دوستش داشتی الان داره مجبوری تحملت میکنه. 

به نظرتون من چیکار کنم مشاوره هم رفتیم فایده نداشت شوهرم حرف هیچ کسو قبول نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه همین رو میگن اما خودش میگه کسی نیست😔

ای بابا..

روتو توی‌روش باز نکن و همش‌ازش‌نپرس‌کسی‌هس یا ن، بهش‌توجه نکن و ی جوری رفتار‌کن‌انگار‌مهم‌نیس‌ک‌جدا میخوابه یا قهره ..هرچی‌توجه‌کنی‌بیشتر ناز‌میکنه 

پپچ
من دلم میخاد رابطمون خوب شه اما اون نمیخاد فقط این وسط من کوچیک و تحقیر میشم، هر کار بگین کردم اصلا ...

از من میشنوی شما هم عین خودش بیخیال بگیر خودتو و شاد باش لباس قشنگ و زیبا بپوش و مرتب برو حمام...و با تلفن صحبت کن با خواهرت یا دوستت و بلند بلند بخند طوری نشون بدی با این رفتاراش خودشو داره اذیت میکنه نه شمارو...و غذا درست کن سر موقعه غذاتو بخور کلا زندگی کن و تظاهر به شاد بودن....اگه اشتی نکرد خودش