بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگما فرق بین دختر و پسر چیه که پسر باید اول درخواست بده؟😐🙁
Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈 song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
بهتره اینکار انجام نشه چون بعضی پسرا جنبه ندارن ترجیحا غیر مستقیم از احساسش باخبر بشید بهتره درضمن پسری از دختری خوشش بیاد خودش یجوری به طرف میفهمونه دیگه واگه خوشش نیاد حتی بری بهش پبشنهاد بدی بدتر خودتو کوچیک کردی وبعید میدونم نظرش به این راحتیها عوض بشه
تا حالا توی این شرایط قرار نگرفام ولی من اینطوری به قضیه نگاه می کنم که عزت نفس یعنی برای احساس و ان ...
می دونی روحیات ما خانما کلا ظریفه، اگه از جنس مخالف، حالا در مورد ازدواج، نه بشنویم، بدجور غرورمون لگدمال میشه، احساسات خودمون مسخره شده میبینم، ولی پسر جماعت اینطور نیست، غرور و عزت نفس خودشون ی جور دیگه میبنن، میبنی طرف خیلی مغروره ولی روزی به دو سه نفر توجه داره، درخواست رابطه می کنه، نه بشنوه، چیزی از غرورش کم نمیشه،