2777
2789
موافقم با صحبتات 👌 دقیقا مشکل از فرهنگه مشکل از خودمونه مشکل ما آدمهاییم

متاسفانه خیلی از ما ادمها که ادعای فرهنگ بالا داریم، ولی اینجور مواقع، صحبت های عهد بوقی داریم 

و گرنه خواستگاری ی دختر از پسر مشکلی نداره، ولی اگه پسره، جواب مثبت داد، فردا روز مادر و خواهرش، اینو چوب نمی کنن بزنن سر عروسشون، اینجاست که عزت نفس و غرور من جریحه دار میشه. فعلا فقر فرهنگی داریم در مورد این مسائل

😐🤷🏻‍♀️
متاسفانه خیلی از ما ادمها که ادعای فرهنگ بالا داریم، ولی اینجور مواقع، صحبت های عهد بوقی داریم  ...

بله موافقم 

کاملا با صحبتات موافقم

/هیـــچ همچون پـــوچ عالی نیست/ درضمن عکس پروفایل خودمم 😌😌😌

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا به عنوان یه زن مرد محور به قضایا نگاه کنیم؟ قبول دارما ! قبول دارم که این دید کلی اجتماعه ولی ...

اتفاقا من چون برا احساسم ارزش قائلم حاضر نیستم غرورمو بذارم زیر پا .این موضوع ربطی ب اجتماع نداره ربط ب ذات مردا داره برای من این اثبات شدس زنی که دست نیافتنی تره خواستنی تره برای مردا 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
ولی به نظرم پسرا باید عاشق دختر قوی و با اعتماد به نفسی بشن که پاشو میذاره روی باید و نباید ها و عرف ...

چن مورد رو بگو که واقعا همین جوری باشه والا تا جایی که من دیدم برعکس شده

نه ... 😂 با خودم می‌گفتم این دختره خیلی قویه بعدا برام شاخ میشه نمیتونم بهش زور بگم، نمیتونم براش ت ...

وایبیی😂😂😂

یبار تو کودک شو گفت من از پسر داییم خواستگاری کردممم

😂😂😂

چن مورد رو بگو که واقعا همین جوری باشه والا تا جایی که من دیدم برعکس شده

یعنی پسرا از دختری که ضعیفتره و به قولی جلب ترحم میکنه تا دختری که قوی و محکمه بیشتر خوششون میاد؟

/هیـــچ همچون پـــوچ عالی نیست/ درضمن عکس پروفایل خودمم 😌😌😌