2777
2789
موافقم با صحبتات 👌 دقیقا مشکل از فرهنگه مشکل از خودمونه مشکل ما آدمهاییم

متاسفانه خیلی از ما ادمها که ادعای فرهنگ بالا داریم، ولی اینجور مواقع، صحبت های عهد بوقی داریم 

و گرنه خواستگاری ی دختر از پسر مشکلی نداره، ولی اگه پسره، جواب مثبت داد، فردا روز مادر و خواهرش، اینو چوب نمی کنن بزنن سر عروسشون، اینجاست که عزت نفس و غرور من جریحه دار میشه. فعلا فقر فرهنگی داریم در مورد این مسائل

😐🤷🏻‍♀️
متاسفانه خیلی از ما ادمها که ادعای فرهنگ بالا داریم، ولی اینجور مواقع، صحبت های عهد بوقی داریم  ...

بله موافقم 

کاملا با صحبتات موافقم

/هیـــچ همچون پـــوچ عالی نیست/ درضمن عکس پروفایل خودمم 😌😌😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا به عنوان یه زن مرد محور به قضایا نگاه کنیم؟ قبول دارما ! قبول دارم که این دید کلی اجتماعه ولی ...

اتفاقا من چون برا احساسم ارزش قائلم حاضر نیستم غرورمو بذارم زیر پا .این موضوع ربطی ب اجتماع نداره ربط ب ذات مردا داره برای من این اثبات شدس زنی که دست نیافتنی تره خواستنی تره برای مردا 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
ولی به نظرم پسرا باید عاشق دختر قوی و با اعتماد به نفسی بشن که پاشو میذاره روی باید و نباید ها و عرف ...

چن مورد رو بگو که واقعا همین جوری باشه والا تا جایی که من دیدم برعکس شده

نه ... 😂 با خودم می‌گفتم این دختره خیلی قویه بعدا برام شاخ میشه نمیتونم بهش زور بگم، نمیتونم براش ت ...

وایبیی😂😂😂

یبار تو کودک شو گفت من از پسر داییم خواستگاری کردممم

😂😂😂

چن مورد رو بگو که واقعا همین جوری باشه والا تا جایی که من دیدم برعکس شده

یعنی پسرا از دختری که ضعیفتره و به قولی جلب ترحم میکنه تا دختری که قوی و محکمه بیشتر خوششون میاد؟

/هیـــچ همچون پـــوچ عالی نیست/ درضمن عکس پروفایل خودمم 😌😌😌