2777
2789
خب می‌شه در اون صورت به مرد ایرانی گفت "چی می‌گی بابا خودم گرفتمت" 😂😂😂

نمیشه

زن روحیه ش خیلی لطیف و حساسه مرد که چیزی میگه سریع میشکنه داغون میشه مثل مردا پوست کلفت نیستن که

نه چون میترسم مثل اتفاقی که واسه دوستم هم افتاد واسه من هم بیوفته‌‌‌... تازه اگه اونم منو بخواد خود ...

ولی به نظرم پسرا باید عاشق دختر قوی و با اعتماد به نفسی بشن که پاشو میذاره روی باید و نباید ها و عرف ها 😁😁😁

/هیـــچ همچون پـــوچ عالی نیست/ درضمن عکس پروفایل خودمم 😌😌😌

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ا واااا چرا عزیزممم  حتما با خودت میگفتی مشکل داره اره؟😂😂

نه ... 😂 با خودم می‌گفتم این دختره خیلی قویه بعدا برام شاخ میشه نمیتونم بهش زور بگم، نمیتونم براش تعیین تکلیف کنم، نمیتونم تعیین کنم که بره سر کار یا نه و ... هزار و یک باید و نباید دیگه که آقایون به خانوما اعمال می‌کنن

😁😁😁

بهتره اینکار انجام نشه چون بعضی پسرا جنبه ندارن ترجیحا  غیر مستقیم از احساسش باخبر بشید ب ...

آخه چه فرقیه بین دختر و پسر ؟

که ... اگه پسر پیشنهاد ازدواج بده لطف کرده، اگه دختر پیشنهاد ازدواج بده از چشم می افته، اگه پسر از یکی خوشش بیاد با افتخار باید اعلام کنه، اگه دختر خوشش بیاد باید بشینه تا شاید پسر به دلش افتاد این دخترو خوشبخت کنه و به آمال و آرزوهاش برسوندش .... 🙄🙄🙄🙄🙄🙄

می دونی روحیات ما خانما کلا ظریفه، اگه از جنس مخالف، حالا در مورد ازدواج، نه بشنویم، بدجور غرورمون ل ...

خب با فرض اینکه "غرور و عزت نفس" به مؤلفه ی مثبته (که هست) ما خانوما به جای اینکه بپذیریم عزت نفس پسرا بیشتر از ماست نباید دنبال این باشیم که عزت نفسمون رو ببریم بالا؟ که اگه نه شنیدیم هم متلاشی نشیم؟

تازه ... پسرها هم از نه شنیدن ناراحت میشن منتها چون از ابتدا تا امروز این شکلی بوده که پسرا باید اول پا پیش بذارن براشون عادی شده یه کم

امیدوارم با نوشته های این مشاور بخشی از درک این موضوع رو متوجه شده باشید هر چند که افکار و عقیده ها ...

مرسی که این متن رو به اشتراک گذاشتید 🌹

بله صحبت من هم با گل و شیرینی خواستگاری رفتن نیست

عرض کردم پیشنهاد ازدواج دادن

وگرنه با گل و شیرینی خواستگاری رفتن مثل اینه که زن به مرد شیربها بده 😁

خب با فرض اینکه "غرور و عزت نفس" به مؤلفه ی مثبته (که هست) ما خانوما به جای اینکه بپذیریم عزت نفس پس ...

تا حدودی امکانش نیست، چون فرهنگ اینو نداریم، 

خیلیا از خانواده ها، پسراشون با هر تیپ و کارنامه ای که باشه، دوس دارم ی دختر افتاب مهتاب ندیده رو براش بگیرن، هنوز خانواده هایی میبینم که رابطه دوستی رو قبول ندارن، مطمئن باش این قضیه رو هم قبول نخواهند کرد، 

😐🤷🏻‍♀️
خب عزیزم همه حرفات درسته اما ممکنه بی جنبه باشه و شهر منم شهر کوچیکه وگرنه مستقیم میگفتم

آره درست میگی

دقیقا اجتماعی که توی اون زندگی می‌کنیم و شخصیت طرف مقابل همه پارامترهایی هستن که باید در نظر گرفت 👌👌👌

مرسی که این متن رو به اشتراک گذاشتید 🌹 بله صحبت من هم با گل و شیرینی خواستگاری رفتن نیست عرض کردم ...

خواهش می کنم

تو این متن منظور منطقی از گل و شیرینی بردن همون در خواست ازدواج از سوی خانم ها هست که در شأن یک خانم نیست؛افکار و عقیده ها متفاوته دیگه اما از نظر روانشناسی هم ابراز احساسات خوبه اما خواستگاری خیر☺️

آیدا شاملو هستم ! 🍓 این سایت یک محیط عمومی است و هم‌چنین تمام نظرات قابل احترام ؛ پس سعی کنیم برای پست ها و تاپیک های هم ارزش و احترام قائل شویم ؛ دوستان گرامی که با توهین به بنده و نظرات من واکنش نشان می دهند متشکر می شوم که به هیچ وجه پست بنده را ریپلای نفرمائید به این خاطر که بنده در شأن خود درگیر شدن را نمی بینم ! 🙌🏻 هم‌چنین با نهایت احترام قائل بودن برای شما هر گونه تاپیک های توهین به قومیت ها و خرافات ها و غیر اخلاق بودن را گزارش می کنم ! 🙌🏻
تا حدودی امکانش نیست، چون فرهنگ اینو نداریم،  خیلیا از خانواده ها، پسراشون با هر تیپ و کارنامه ...

موافقم با صحبتات 👌

دقیقا مشکل از فرهنگه

مشکل از خودمونه

مشکل ما آدمهاییم

خواهش می کنم تو این متن منظور منطقی از گل و شیرینی بردن همون در خواست ازدواج از سوی خانم ها هست که ...

مرسی که نظراتتون رو گفتید و وقت گذاشتید 🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹❤❤❤