2777
2789
من اره 😂 ربطی به غرور مرور نداره.. اگه به غروره مردم غرور داره ولی جا افتاده که مردا پیشنهاد بدن و ...

خیلی موافقم 👌👌👌

به نظرم نشونه ی اینکه هرکس خودش رو واقعا دوست داشته باشه اینه که به احساساتش بها بده و البته شجاع باشه

/هیـــچ همچون پـــوچ عالی نیست/ درضمن عکس پروفایل خودمم 😌😌😌
نع .چون ب نظرم مردا اونی رو میخوان ک خودشون دنبالش برن 

چرا به عنوان یه زن مرد محور به قضایا نگاه کنیم؟

قبول دارما ! قبول دارم که این دید کلی اجتماعه

ولی ... پس این وسط تکلیف جنس انسان چی می‌شه ؟

فارغ از جنسیتمون نباید برای احساسات و خواسته هامون ارزش قائل باشیم؟

چون قبل از اینکه زن باشیم یا مرد، همه انسانیم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا ؟ نفسِ "انتخاب" و "احترام گذاشتن به احساسات خودِ آدم" چرا باید برای یه خانوم پسندیده نباشه؟

امیدوارم با نوشته های این مشاور بخشی از درک این موضوع رو متوجه شده باشید هر چند که افکار و عقیده ها متفاوت هست و همچنین قابل احترام 🙌🏻

آیدا شاملو هستم ! 🍓 این سایت یک محیط عمومی است و هم‌چنین تمام نظرات قابل احترام ؛ پس سعی کنیم برای پست ها و تاپیک های هم ارزش و احترام قائل شویم ؛ دوستان گرامی که با توهین به بنده و نظرات من واکنش نشان می دهند متشکر می شوم که به هیچ وجه پست بنده را ریپلای نفرمائید به این خاطر که بنده در شأن خود درگیر شدن را نمی بینم ! 🙌🏻 هم‌چنین با نهایت احترام قائل بودن برای شما هر گونه تاپیک های توهین به قومیت ها و خرافات ها و غیر اخلاق بودن را گزارش می کنم ! 🙌🏻
نه ولی میخوام اونی که دوسش دارمو کاری کنم عاشقم شه

خب چرا ؟

مگه برای احساسات خودت ارزش قائل نیستی؟

چرا نمی‌ری به طرف این طوری بگی: "من برای احساساتم خیلی ارزش قائلم برای همین دوست دارم که اونها رو با تو در میون بذارم. من بخ تو حس خوبی دارم و دوست دارم که ارتباطم رو باهات جدی تر کنم. البته همون قدر که برای احساساتم و خودم ارزش قائلم برای تو هم ارزش قائلم و به نظرت احترام می‌ذارم."

خب چرا ؟ مگه برای احساسات خودت ارزش قائل نیستی؟ چرا نمی‌ری به طرف این طوری بگی: "من برای احساساتم ...

خب عزیزم همه حرفات درسته اما ممکنه بی جنبه باشه و شهر منم شهر کوچیکه وگرنه مستقیم میگفتم

❤️💍

مردای ایرانی همینجوریش با کلی التماس میان خواستگاری جواب بله میگیرن دو روز دیگه برمیگردن میگن من اگه ...

خب می‌شه در اون صورت به مرد ایرانی گفت "چی می‌گی بابا خودم گرفتمت" 😂😂😂

به عنوان آخرییییین راه بله. اونم نه پیشنهاد صریح، یه کم ضایع بازی دراوردن و اینا. ولی تا مجبورررر نش ...

راه اول و دوم و سومت چیه؟

(قبل از آخرین راه)

میگما فرق بین دختر و پسر چیه که پسر باید اول درخواست بده؟😐🙁

آفرین 

سوال منم هست

احتمالا احساسات و خواسته های پسر مقدمه بر دختر که اون باید شروع یه رابطه ی جدی (ازدواج) رو کلید بزنه ... 🙄