2777
2789
نه بابا همینطوریشم مردا کلی منت میزارن چه برسه بهش بگی بیا با من ازدواج کن 

من اگه پسر بودم البته از دختری که بِهِم پیشنهاد ازدواج داده می‌ترسیدم 😂😂😂

/هیـــچ همچون پـــوچ عالی نیست/ درضمن عکس پروفایل خودمم 😌😌😌

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میگما فرق بین دختر و پسر چیه که پسر باید اول درخواست بده؟😐🙁

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
خیر؛از نظرم کار درست و پسندیده ای برای یک خانم نیست

چرا ؟

نفسِ "انتخاب" و "احترام گذاشتن به احساسات خودِ آدم" چرا باید برای یه خانوم پسندیده نباشه؟

نه چون میترسم مثل اتفاقی که واسه دوستم هم افتاد واسه من هم بیوفته‌‌‌...

تازه اگه اونم منو بخواد خودش میاد وگرنه که با زور نمیشه کسی رو عاشق کرد .

البته بعضیا هستن با گفتنش از چیزی که هستن خیلی مغرور تر میشن😑

بهتره اینکار انجام نشه چون بعضی پسرا جنبه ندارن ترجیحا  غیر مستقیم از احساسش باخبر بشید بهتره درضمن پسری از دختری خوشش بیاد خودش یجوری به طرف میفهمونه دیگه واگه خوشش نیاد حتی بری بهش پبشنهاد بدی بدتر خودتو کوچیک کردی وبعید میدونم نظرش به این راحتیها عوض بشه 

نه غرورم‌خرد میشه.

چرا از اون طرف نگاه نمی‌کنی که اتفاقا اون قدر خودت برای خودت اهمیت داشتی که کلیشه به این بزرگی رو گذاشتی کنار و به احساسات و انتخابا بها دادی؟

نه. مردا همینطوری اعتماد ب سقف دارن  و خودشونو تو آسمونا میبینن دیگع چه برسه ک بری اعلام کنی من ...

خب این مشکل دیدگاه اوناست

چه طورررر وقتی اونا میان به ما دخترا پیشنهاد میدن تازه منتم می ذارن ولی ما اگه بهشون پیشنهاد ازدواج بدیم غرورمون رو خورد کردیم ؟؟ ۱😂😂😂

تا حالا توی این شرایط قرار نگرفام ولی من اینطوری به قضیه نگاه می کنم که عزت نفس یعنی برای احساس و ان ...

می دونی روحیات ما خانما کلا ظریفه، اگه از جنس مخالف، حالا در مورد ازدواج، نه بشنویم، بدجور غرورمون لگدمال میشه، احساسات خودمون مسخره شده میبینم، ولی پسر جماعت اینطور نیست، غرور و عزت نفس خودشون ی جور دیگه میبنن، میبنی طرف خیلی مغروره ولی روزی به دو سه نفر توجه داره، درخواست رابطه می کنه، نه بشنوه، چیزی از غرورش کم نمیشه، 

جنس دو موجود با هم خیلی فرق داره

😐🤷🏻‍♀️
اگ انسان بود بله اگ حیوان خیر 

تازه حتی این کار می‌تونه بسنجه که طرف چه قدر انسانه چه قدر جنبه داره 😁