2777
2789
عنوان

پک لیزر

115 بازدید | 8 پست

پک شخصی شامل چه چیزایی میشه؟شما چقد هزینه دادین بابتش؟

دیدم یه سریا گفته بودن مداد هم بهشون میدن اما همه جا نمیدن انگاری

میشه خودم بهشون بگم مداد بدن بهم؟ازینا باهاش حط میکشی رو بدن

۳۰سری شخصی

۲۰ عینک

عینکش اصلا بدرد نخورد

مداد از خودشونه اما هربار میتراشید

میتونی خودت یکی بخری ببری

زیرانداز خودم ملافه از خونه میبرم

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

۳۰سری شخصی۲۰ عینکعینکش اصلا بدرد نخوردمداد از خودشونه اما هربار میتراشیدمیتونی خودت یکی بخری ببریزیر ...

جدا جدادخودت میخریدی؟

عبنکش از کدوماس

بعد اینکه مداد و از کجا میتونم بخرم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جدا جدادخودت میخریدی؟عبنکش از کدوماسبعد اینکه مداد و از کجا میتونم بخرم

از لوازم آرایشی ها ، مداد سفید چرب

عینکش پلاستیکی دوتا بیضی و کش داره پشتش گلبهی رنگه همه جا یجوره

خلاصه بدرد نمیخوره خودت چشماتو ببندی سنگین تره تا اون

کجاهارو میری و چقدر بهت گفته

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

از لوازم آرایشی ها ، مداد سفید چربعینکش پلاستیکی دوتا بیضی و کش داره پشتش گلبهی رنگه همه جا یجورهخلا ...

من فعلا برم مشاوره ببینم موهای دست و رون پام قابل لیزر هست یا نه اگه بود فول میرم اگه نبودم بیکینی و زیربغل و ساق پا

فول بادی ۱۳۰۰ هزینشه ولی

یادم نیست قیمتش فکر کنم ۸۰ یا ۱۰۰ ،سری شخصی داره و عینک و ملافه یکبار مصرف. وخودکار سفید البته رولی ها انگار خط کشی نمیکنن

و ژیلت همینا

موهات اگه زبر و مشکی باشه میشه حالا هرقسمت من دستام بور بود نزدم

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
یادم نیست قیمتش فکر کنم ۸۰ یا ۱۰۰ ،سری شخصی داره و عینک و ملافه یکبار مصرف. وخودکار سفید البته رولی ...

کی رفتین اخرین بار؟خداکنه ازین مداد سفید ها بدن

ن اونقد زبر و مشکی نیست متوسطه

کی رفتین اخرین بار؟خداکنه ازین مداد سفید ها بدن ن اونقد زبر و مشکی نیست متوسطه

باید ببینی دستگاه چیه بپرس خب شاتیه یا رولی

قسمتهایی ک نسبتا زبر و مشکی هست برو بقیه ش رو باید ی روز درمیون شیو کنی تا ب مرحله لیزر برسی

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤