2789
عنوان

تغییر پوشش

2670 بازدید | 47 پست

کسی هست ک محجبه بوده باشه و الان کلا تغییر کرده باشه؟میشه دلیلش رو بگین؟

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

محجبه نه ولی یه مدت چادر سر میکردم سختم بود دوباره به قبل برگشتم 

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》    

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من کاملا برعکسم،الان محجبه کاملم🤗

میشه بگی دیدگاهت چ تغییری کرد؟

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

من کلا برام مهمه که لباس مورد علاقمو بپوشم گاهی چادری ام گاهی مانتو و هودی..دلیلشم اینه که متوجه شدم باید چیزی که دوست دارمو بپوشم و این کار بدی نیست و حق منه✨🤗

دینداریت را به خدا نشان بده، برای من انسانیت تو لازمه
من تا ۱۴سالگی ساق دستو هدم پایین نمیومد ولی الان شلوارم پایین نمیره😂۹۰سانتی منظورمه کلا مانتویی آزا ...

فکر میکنی دلیل این تغییر چی میتونه باشه؟

من سنم که پایین تر بود پوششم زیاد برام مهم نبود مثلا چادر میزدم و حجاب کامل نداشتم ولی هرچی بزرگتر شدم انگار حجابم برام نهادینه تر شدن و باتمام وجودم درکش کردم 

الهی به امید خودت نه به امید خلق روزگار...
خیلی تغییر کرده عزیزم،الان خودم رو بنده بهتری برای خدا میدونم و آرامش بیشتری دارم😊

موفق باشی عزیزم این کار شهامت میخاد.هیچ وقت سست شدی؟