حتما دارن باهم چت میکنن،چ خاطراتی برام مرور شد،اون موقعها این ساعت چت میکردیم،اون ی هفته ک برگشت میگفت این گیف و استیکرارو اخرین بار برا خودت فقط فرستادم و من از حرصم گفتم انشاا... ب زودی برا یکی میفرستی،و نمیدونستم اینقدر زود دعام میگیره،انلاینه و انلاین میمونه ،حرفهای دونفره ...😔💔
۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
از کجا معلوم با رفیقش یا مخصوصا از روی اینک حرصتو دربیاره این کارو نکنه؟
ن عزیزم ،ازدواج کرده ...............لعنتیییییی
۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...
هعیییییی منم اون اولا که باهام کات کرده بود وقتی انلاین بود انگار یه تیر به قلبم میزدن و همه خاطرات مرور میشد هی اسکرین میگرفتم میفرستادم واسه بقیه ولی الان یکاری کرده اخرین بازدیدش معلوم نشه
شاید داره فیلم خاک برسری میبینه و دستمال پر میکنه جدی نگیر بابا منم 24ی انلاینم و دارم فیلم دانلود ...
واتس اپ
هه فکر کن باهم نباشید بعدع دوروز هشتگ بزنه # n توعم اسمت nداشته باشه ولی تو تمام این مدت همچین ک ...
اینم داشتم تو بیوش اول اسممو گذاشته بود ولی الان با یکی دیگه ازدواج کرده