2821
2789
عنوان

انلاینه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 84 پست
فک نمیکنم،ی عکس دونفره گذاشته بود پروفایلش،خیلی خوش بودن،تو بغل هم،انگار ن انگار ی هفته قبلش بامن چت ...

تو شمارشو پاک کن تا دیگه نبینیش 

ارزش نداره تو غصه بخوری 

چند وقت باهم بودین ؟

فک نمیکنم،ی عکس دونفره گذاشته بود پروفایلش،خیلی خوش بودن،تو بغل هم،انگار ن انگار ی هفته قبلش بامن چت ...

از ظاهر ادما قضاوتشون نکن عزیزم

الهی بمیره چطور دلش اومد؟؟؟؟با اونم دوست بوده یا سنتی؟

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو شمارشو پاک کن تا دیگه نبینیش  ارزش نداره تو غصه بخوری  چند وقت باهم بودین ؟

الان ی ده روزه تل و اینستا رو پاک کردم ک هی چک نکنم،ی سال باهم بودیم خاستگاری هم رسید و ...

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

از ظاهر ادما قضاوتشون نکن عزیزم الهی بمیره چطور دلش اومد؟؟؟؟با اونم دوست بوده یا سنتی؟

دل؟؟داشت ک اینجوری نمیکرد،بیعرضه ی ضعیف سنتی ازدواج کرد،قبلا هم دوست دختر داشت عرضه نداشت ب ازدواج برسونه

اخه وقتی بعد ی ماه تو بغل همن یعنی خوشن دیگه😔

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

دل؟؟داشت ک اینجوری نمیکرد،بیعرضه ی ضعیف سنتی ازدواج کرد،قبلا هم دوست دختر داشت عرضه نداشت ب ازدواج ب ...

عزیزم بیخیال هر چی ازش داری از زندگیت پاکش کن هر چی یعنی شماره یعنی عکس یعنی یادگاری میدونم سخته ولی دیگه فراموشش کن مطمئنم با یکی ازدواج میکنی انقد خوشبخت میشی که روزی هزار بار خداروشکر میکنی که بهش نرسیدی😍

حالا اولشه انشالله که طعم خوشبختیو نمیچشه و همیشه در عذاب باشه

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
عزیزم بیخیال هر چی ازش داری از زندگیت پاکش کن هر چی یعنی شماره یعنی عکس یعنی یادگاری میدونم سخته ولی ...

مرسی از دعای قشنگت مخصوصا دومی🤭توام انشاا... غرق خوشبختی شی

فدات خانومی،همین ک بفهمم تو حسرتمه و پشیمون دلم اروم میگیره

اره منم دقیقا دوست دارم پشیمون بشه و برگرده و منم محلش نمیدم

البته اینا حرفای عقلمه ها اون برگرده دلم براش پر میکشه 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز