2821
2789
عنوان

انلاینه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 84 پست
شمارشو سیو کن بعد تو واتساپ استوری بزار ببین میبینه یا نه

حتما دوباره رل زده که سراغی ازم نمیگیره 

شانس ندارم که قبل این با یه پسره به قصد ازدواج دوست بودم بعد فهمید که زیاد خوب نیست کات کردم این آقا ماهی یه بار زنگ میزنه منت و خواهش که تو برگرد من گذشته رو جبران میکنم 

بعضی وقتا میگم من دل این پسره رو شکوندم حالا دارم تاوان پس میدم 

حتما دوباره رل زده که سراغی ازم نمیگیره  شانس ندارم که قبل این با یه پسره به قصد ازدواج دوست ب ...

😭😭منم اینجوری شدم،همش این ترسو دارم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😭😭منم اینجوری شدم،همش این ترسو دارم

آهش منو گرفت 

مامانم همش بهم سر کوفت میزنه میگه گفتم که پسرو رو وابسته خودت نکن وقتی خوشت نیومده راه به راه بیرون نرو باهاش حالا دلش شکست

آهش منو گرفت  مامانم همش بهم سر کوفت میزنه میگه گفتم که پسرو رو وابسته خودت نکن وقتی خوشت نیوم ...

من توام یا تو منی🤦

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

حتما دوباره رل زده که سراغی ازم نمیگیره  شانس ندارم که قبل این با یه پسره به قصد ازدواج دوست ب ...

من دل کسیو نشکستمو دارم تاوان میدم

هر بلایی دوست دختر قبلیش سرش اورده بود و سر من اورد😭

من دل کسیو نشکستمو دارم تاوان میدم هر بلایی دوست دختر قبلیش سرش اورده بود و سر من اورد😭

پس  داستانت ب تاوان دلم دلها خواهم شکست...بوده،خدا ازش نگذره و ب دلت ارامش بده

شمارشو سیو کن بعد پاکش کن دلیت که زدی تو تلگرام شمارشو  دستتو روش نگه دار تو صفحش بمون اگه شمارش برات افتاد یعنی شمارتو داره

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
چند وقته کاتین؟ چند سال باهم بودین؟

۴ ماهه کات کردیم 

دو سال بود میشناختمش ولی دوست معمولی بودیم تا واسم خواستگار اومد من یکم درگیر اون شدم بعد وقتی با خواستگارم کات کردم  این آقا بهم اعتراف کرد عاشقم شده بیا باهم باشم‌ ای کاش همون طوری دوست معمولی میموندیم دلم واسش پر میکشه 

۴ ماهه کات کردیم  دو سال بود میشناختمش ولی دوست معمولی بودیم تا واسم خواستگار اومد من یکم درگی ...

پس چ دلیلی داره بعد ۴ ماه شمارتو پاک نکرده😐

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
اره دقیقا همه کارایی که اون ج نده باهاش کرد و با من کرد نمیفهمم گناه من چی بود

انشاا...تاوان میده،یعنی خدا ازشون میگذره؟فک نمیکنم دلهای شکسته ب خدا نزدیکن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز