2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 13773 بازدید | 133 پست
استارتر : درسته که مادر خواهرشن و محارمش هستن اما لازم نیست دیگه پیش همدیگه تاحتی  خط و‌خطوط هم ...

اتفاقا منم می خواستم به این مورد اشاره کنم.

گفتم الان بهم میگن که تو مریضی و ذهنت خرابه.

ولی این چیزها هست. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی نگفت لخت گفت با شورت جلو شوهرش بوده مایو هم کم از اون شورت نداره  

ببخشید به نظرت بالا تنه نداشتن لخت بودن نیست.

مایو که فقط یک شرت نیست. قسمت بالای بدن هم پوشیدست. 😐

عزیز جان حد و حدود فقط اون چیزی که شرع مشخص کرده نه کمتر نه بیشتر. اینم که میگن از بسته لباس پوشیدن ...

ببخشید شما احیانا هند با بنگلادش نبودید؟! دقیقا این خارحی که نیگید کجا بوده که از ایران بدتر بوده؟!😅😂😂😂

دقیقا مادر شوهر من از جنابت و.. حرف میزنع ب خواهر شوهرم از لج ما میگه برو لخت وسط داداشات برقص و.... ...

ببخشید اما همه جای دنیا این رفتار حال به هم زن و‌چندش محسوب میشه! البته اگه منظورتون از لخت مثلا با پیراهن کوتاه نباشه! چون تو نینی سایت لخت معانی بسیار متفاوتی داره!😅

مادر شوهرم ومامان خودم پیش پسراشون حتی بدون دامن هم نیستن.

همچنین خودم و خواهرام وخواهر شوهرام پیش برادرامون و پدرمون

هر خانواده ای یه فرهنگ داره نمیشه گفت کدوم درسته

خدایا شکرت ،،،، جواب صبرمو دادی،،،،ممنون ازت🙏🙏🙏🙏🙏

این که چیزی نیست  یه بار مادر شوهرم (زن دوم مدر شوهرم )داشت ظرف میشست پسرش اومد زد در با س ن & ...

پسرمنم ۶سالشه بی ادب همیشه همینجوری میزنه دم باسنم😐خیلی بدم میاد ولی تقصیرباباشه اینقدر جلوش انجام داده بی حیاشده

به نظرم واقعا نمیشه اینایی که گفتی رو دلیل بر بی حیایی گرفت 

اینا همه وابسته به نوع خانواده ی همسرتونه

خانواده ی ما هم اینطوره

به خصوص من نسبت به برادرم خیلی راحتم

نمیشه گفت پس من بی حیام

چرا شاید از دید شما خانواده ی خیلی بدی باشیم

ولی کاری نمیشه کرد باید عادت بدین خودتون رو 

صفایی نداره ارسطو شدن                                           خوشا پرکشیدن،پرستو شدن
پسرمنم ۶سالشه بی ادب همیشه همینجوری میزنه دم باسنم😐خیلی بدم میاد ولی تقصیرباباشه اینقدر جلوش انجام ...

برادر منم گاهی اوقات شوخی میکنیم اینکارو انجام میده 

واقعا بعضی  حرکات لزوما  به منظور خاصی اشاره نداره دوست عزیزم

صفایی نداره ارسطو شدن                                           خوشا پرکشیدن،پرستو شدن
اتفاقا منم می خواستم به این مورد اشاره کنم. گفتم الان بهم میگن که تو مریضی و ذهنت خرابه. ولی این چ ...

واقعیته عزیزم،ربطیم به ذهن مریض نداره..من شخصا خودم از حرفهای غیر منطقی غیرواقعی یا شعاری خوشم نمیاد‌ 

دراین مورد مثلا شما دفتر هر روانشناس کهنه کاری که مراجعه کنی برای بررسی بیشتر میتونه برات چندین مورد  مثال بزنه از مراجعینی که گرفتار این معضلاتی بودن متاسفانه که داخل خانواده ها اتفاق افتاده،چون خودم مرتبط با رشته تحصیلیم بوده ،برخوردداشتم و دیدم و شنیدم