2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 13773 بازدید | 133 پست
فرق داره عزیزم فکن شما پسرت بزرگ شد مثلا ۲۵ سال روت میشه جلوش فقط با شورت باشی😐؟

آره عزیزم بعصی ها همه چیز روشون میشه.پس این همه میرن ترکیه و تایلند و ... با بیکینی میگردن کیا ان؟ حرص نخور😂حالا هی ما بگیم نره اونها میخان بیان بگن بدوش

هیچکس نظر اونیکی رو قبول نمیکنه.

دقیقا مادر شوهر من از جنابت و.. حرف میزنع ب خواهر شوهرم از لج ما میگه برو لخت وسط داداشات برقص و.... ...

ععیییی😧

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم دونستن پریودی و ...  مشکلی نداره. اما بعضی مسائل نمیشه نادیده از کنارشون رد شد. بعضی چ ...

من در جواب خانمی که گفته بود پوشیده ها شخصیت بالاتری دارند این رو‌گفتم اصل کامنتم به شرق و غرب مربوط نبود!

داریم میبینیم نتیجه سالها پوشیدگی زنان جلو‌مردان حتی محارمشون چه فجایعی داره به بار میاره یک مشت مرد بیمار جنسی ! هنوزم چسبیدیم به فرهنگ و عرف غلط خودمون که چی که مثلا صد سال پیش قدیمیا اینجوری بودن ماهم باید باشیم! 

به نظرم دونستن پریودی و ...  مشکلی نداره. اما بعضی مسائل نمیشه نادیده از کنارشون رد شد. بعضی چ ...

پس عزیزم کسی استخر نباید بره درسته همه زن یا همه مرد هستن ولی بالاخره با اون لباس بازم چیزی از لخت بودن کم نداره 

تازه اون اشخاصی  هم که تو استخر هستن خانواده نیستن و کاملا غریبه هستن 

آره عزیزم بعصی ها همه چیز روشون میشه.پس این همه میرن ترکیه و تایلند و ... با بیکینی میگردن کیا ان؟ ح ...

خیلی فرق داره که تو چه اجتماعی چه برخوردی میکنی

خانواده هم اجتماع کوچکه

اگر از اول باز بودن نمیتونن تلتن به خاطر عروسشون خودشونو معذب کنن (نمیکم باز بودن در این حد درسته ها)

در مورد مسافرت به کشور خارجی هم باید بگم که تو اون اجتماع بیکینی پوشیدن عادیه برای همه پی وقتی از اینجا هم میری به اون کشورها اگر خودت مشکلی با این قضیه نداشته باشی عیبی نداره پوشیدن بیکینی

منم تو خونواده خیلی بسته بودم اینقدر که هیچ وقت جلو بابام دامن و پیرهن نپوشیده بودم آستین لباسم هم حداقل سه ربع بود. پریود هم که حتی نمیزاشتیم خواهر و مادرم بفهمه وقتی روزه نبودیم هیجی نمیخوردیم مبادا کسی بینه. پریود میشدم زجر میکشیدم خیلی درد بود خیلی. مادرم میگفت باید اینقدر لباس گشاد بپوشی که جلو بابات معلوم نباشه سینه هات داره بزرگ میشه. ولی بر عکس خونواده شوهرم از این ور بوم افتادن. جلو هم سوتین عوض میکنن. من که تو خونواده مون هیچ کس جلو کس دیگه شلوار هم عوض نمیکرد حالا اونا اینطوری. دو تاش بده ولی کاریش نمیشه کرد باید باهاش کنار بیای و سعی کنی حد مشخصی را برای خونه خودت و حریم خودت نگه داری. مثلا یک دوست دارم با لباس کامل دختر دو سالش را حموم میبره ولی من فقط با لباس زیر میبرمش. هر کس باید بر اساس یک منطق مشخص حد را مشخص کنه

آره عزیزم بعصی ها همه چیز روشون میشه.پس این همه میرن ترکیه و تایلند و ... با بیکینی میگردن کیا ان؟ ح ...

در ضمن من و اون خانم داشتیم بحث میکردیم شما یهو منو قضاوت کردین بدون این که برونین جواب من در مقابل سوال ایشون چیه و این کار درستی نیست

من در جواب خانمی که گفته بود پوشیده ها شخصیت بالاتری دارند این رو‌گفتم اصل کامنتم به شرق و غرب مربوط ...

می دونید ، مریض های جنسی توی همه ی کشور ها هستن به پوشیده و غیرپوشیده هم ربطی نداره.

ایشون داره میگه مادر شوهرم لخت میشه. لخت شدن با لباس باز داشتن فرق داره

استارتر : درسته که مادر خواهرشن و محارمش هستن اما لازم نیست دیگه پیش همدیگه تاحتی  خط و‌خطوط همو به قول شما ببینن یا فقط بایه شرت پیش همسرت ظاهر بشن

جالبه که کاربرای سایت همیشه تو این تاپیکا میگن اشکالی نداره و اینا و بعد تو تاپیکای تجاوز محارم اگر کسی بگه دروغه بهش حمله میکنن که نه این چیزا اتفاقا زیاده!

خب اگر زیاده اون حس های شیطانی معمولا از همین جور جاها شروع میشه و میاد سراغ ادم نمیشه همیشه بگیم اونا مادرزادی بیمار جنسین،نه فرد همیشه تحت تاثیر محیط و دریافتیها بیمار جنسی میشه،کسی مادرزادی بیمار جنسی متولد نمیشه. اشتباهه بگیم دیدن صحنه های زننده همیشه فقط باعث عادی شدن میشه!

رعایت کردن پس همیشه خوبه،بین محارم‌هم یه حرمت و‌چارچوبی باید باشه همیشه 

در ضمن من و اون خانم داشتیم بحث میکردیم شما یهو منو قضاوت کردین بدون این که برونین جواب من در مقابل ...

نه عزیزم من منظورم شما نبودید چون اصلا مکالماتتون رو نخوندم. فقط جواب سوال خانم رو دادم که گفتن مگه روشون میشه جلوی پسرشون لخت بشن. و در کل منظورم اینه که هرکسی یه سبکی زندگی میکنه و بهش عادت داره  و یه حد و حدودی داره و نمیشه دیگران رو با سبک خودمون سانت بزنیم.

اگر فکر کردید منظورم شمایید معذرت میخام باور کنید اصلا نمیخواستم تهمت بزنم یا کسی رو قصاوت کنم.🥰🥰🥰

من از همین پست اعلام میکنم که اصلا هیچ شخصی مد نظرم نبوده فقط به طور کلی گفتم. 

پس عزیزم کسی استخر نباید بره درسته همه زن یا همه مرد هستن ولی بالاخره با اون لباس بازم چیزی از لخت ب ...

به نظر شما لخت بودن با مایو پوشیدن فرق نداره؟😐😐

نمی دونم واقعا چی بگم اگه طرز تفکرتون اینه

منم تو خونواده خیلی بسته بودم اینقدر که هیچ وقت جلو بابام دامن و پیرهن نپوشیده بودم آستین لباسم هم ح ...

عزیز جان حد و حدود فقط اون چیزی که شرع مشخص کرده نه کمتر نه بیشتر. اینم که میگن از بسته لباس پوشیدن محارم مردها مریض شدن مزخرفی بیشتر نیست این ماهواره هست که با فیلم های مستهجن انسانها را مریض میکنه. من چند سالی خارج بودم ولی اینو بهت میگم اونجا اصلا گل و بلبل نیست همه چیز هست خیلی بدتر از اینجا.سعی کنیم به جای جبهه گیری کمی منطقی فکر کنیم.