2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 13773 بازدید | 133 پست
نمیدونم چرا وقتی طرف زن میگیره فکر میکنه دیگه صاحب اون مرد و کلا مادر و خواهرش که خانوداش هستن غریبه ...

درسته موافقم ولی با ازدواج یه رفتارهایی باید درست بشه از هر دو طرف هم زن هم مرد اگه هم توی خانواده یه سری مسایل عادی شده بعد ازدواج باید مراقب رفتار بود چون فرد دیگه ای وارد خانواده شده با طرز فکر دیگه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم چرا وقتی طرف زن میگیره فکر میکنه دیگه صاحب اون مرد و کلا مادر و خواهرش که خانوداش هستن غریبه ...

گل گفتی بعضیها وقتی زن میگیرن و شوهر میکنن انگار باید با همه قطع رابطه کنن که آرامش داشته باشن وگرنه دنیا کنفیکون میشه 

حالا همتون چسبیدید به گفتن پریودی 

این نوع خانواده ها😷ببخشید حال بهم زنن یعنی چی همه چیه به پسرش بگه و نشون بده

حرمت نگه نمیدارن

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
استارتر جان یه کم بزرگ شو یه کم سعی کن سلایق و رفتار متفاوت ادمها رو بپذیری دگم نباش دیدم یکی کامنت ...

به نظرم دونستن پریودی و ...  مشکلی نداره.

اما بعضی مسائل نمیشه نادیده از کنارشون رد شد. بعضی چیزها عادی نمیشه. و بهتره هم هست مسئله رو غرب و شرق نکنیم. با وجود اینکه غرب هم ملاحظات خودشون رو نسبت به فرزنداشون دارن.

اما ما غرب زندگی نمی کنیم ، ما با فرهنگ خودمون زندگی می کنیم.

هیچ جای دنیا هم درست نیست آدما جلوی هن لخت شن

من به شخصه اینجور رفتاری رو اصلا قبول ندارم و به نظرم نهایت بی حیایی و بی شخصیتیه. ولی خب بعضی خانواده ها اینجوری ان.کاریش هم نمیتونی بکنی عزیزم حتی اگر بگی ممکنه بدتر باهات لج کنن.اونها از اول همین رفتاررو داشتن و مطمئنا تغییرش نمیدن. 

استارتر جان یه کم بزرگ شو یه کم سعی کن سلایق و رفتار متفاوت ادمها رو بپذیری دگم نباش دیدم یکی کامنت ...

دقیقا

شوهر اسی میدونه خارش و سوزش احتیاج به دکتر داره یا پریود احتیاج به استراحت 

چیزی که خیلی مردا با وجود زن و بچه نمیدونن

حالا همتون چسبیدید به گفتن پریودی  این نوع خانواده ها😷ببخشید حال بهم زنن یعنی چی همه چیه به پ ...

دقیقا مادر شوهر من از جنابت و.. حرف میزنع ب خواهر شوهرم از لج ما میگه برو لخت وسط داداشات برقص و.... منم یبار ب خواهر شوهرم گفتم جلو من لخت نشید خوشم نمیاد😑

فرق داره عزیزم فکن شما پسرت بزرگ شد مثلا ۲۵ سال روت میشه جلوش فقط با شورت باشی😐؟

اگر از اول اینجوری بودن الانم روش میشه اگر از اول رعایت کنی پسر بزرگ هم بشه رعایت میکنی

در هر صورت من موافق تعادلم نه دگم نه باز و بی پرده

درسته موافقم ولی با ازدواج یه رفتارهایی باید درست بشه از هر دو طرف هم زن هم مرد اگه هم توی خانواده ی ...

پس عزیزم اینطور که شما میگی باید رفتارشون رو بخاطر یه نفر عوض کنن 

پس یه شخص نامحرم و نچسب وارد زندگی شون شده که باید خودشون رو سانسور کنن