سلام. اول اینو بگم که مادرشوهر و خواهرشوهر من بی حیا تشریف دارن، بی حیا به این معنی که پیش پسر یا برادرشون هر لباسی رو میپوشن و اکثرا خط سینه و نوک سینه و باسن و جلوشون مشخصه!! مادرشم خصوصی ترین چیزا رم میاد به شوهرم میگه، مثلا اینکه دیشب برگشته میگه خواهرت سوزش و خارش داشت موقع دسشویی رفتن بردمش دکتر!! یا شوهرم اون روز رفتیم خونه خواهرش برگشته از خواهرش میپرسه روزه ای؟ یعنی چی خب بگه نه ،یعنی پریودم دیگه. میگم یعنی تا این حد بازن. یا مادرشوهرم پیش شوهرم لخت میشه فقط شورت تنشه و لباس عوض میکنه. بنظرتون این کارا درستن؟ من چه واکنشی باید نشون بدم واقعا ناراحت میشم و حرص میخورم
خدایا شکرت منم مامان شدم♥️🧡🌹 میدانم که مرا هم میبینی خدای مهربانم.....
استارتر جان یه کم بزرگ شو یه کم سعی کن سلایق و رفتار متفاوت ادمها رو بپذیری دگم نباش دیدم یکی کامنت ...
عزیزم من میدونم فرهنگ اونا متفاوته و اتفاقا از فرهنگ خیلی ضعیفیم برخوردارن که آزادی و راحت بودن رو تو بیرون ریختن خودشون جلو مردا میدونن. اما خب برام سخته باور همچین فرهنگایی و اینکه شخصیت هرکس صرفا با لباس پوشیدنش مشخص نمیشه اما شخصیت هر فرد رو مجموعه ای از رفتار، حرکات و پوشش اون فرد تشکیل میدن. کسی که فرهنگش پایین باشه طبیعتا نه رفتار درستی داره و نه پوشش مناسبی
خدایا شکرت منم مامان شدم♥️🧡🌹 میدانم که مرا هم میبینی خدای مهربانم.....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جواب عزیزی که پرسید کجا بودین. آیکون ارسال نظر کار نکرد اینجا نوشتم. خیر. پایتخت استرالیا بودم ...
خوب با احترام حرفتون از نظر من کاملا خنده داره! استرالیا واقعا کشور فوق العاده امنیه! من سالها اونجا زندگی کردم وحتی پیش نیمده برام که کسی تو قطار یا اتوبوس یا خیابون حتی ناخونش بهم بخوره! حتی موقع نوشتن تزم نصف شبها میرفتم دانشگاه وامنیت مطلق بود! کنبراکه دیگه از سیدنی وملیورن هم امن تره! و یقینا همه جای دنیا برای زن ها بکی نیست! امنیت سیدنی و ملبورن و کنبرا با امنیت یه زن تو تهران یکیه؟! تهران ساعت یازده شب شما حرات میکنی تنها بیای تو هیابون قدم بزنی؟! سه صبح پیش کش!
خوب با احترام حرفتون از نظر من کاملا خنده داره! استرالیا واقعا کشور فوق العاده امنیه! من سالها اونجا ...
واسه منم نه ایران نه استرالیا هیچ کس دستش هم بهم نخورده. چون کاملا در روابطم و پوششم دقت لازم را میکنم.ولی این بدان معنا نیست که اونجا هیچ اتفاقی نمیفته اینکه ایران خبرش بیشتر میپیچه چون قبحش بیشتره. خودت به آمار تجاوز به کارمندا و بازیگرا اونجا چیزی شنیدین. اون چه که اونها میگن