2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 13773 بازدید | 133 پست
میدونی عزیزم پیگیری برادر شما اگر مجرده خب به خودش مربوطه، ولی طرفی که زن داره خب عادی و درست نیست پ ...

استارتر آخه اونا همیشه خواهر برادرن

یادمه مامانم یه مشکلی برای رحمش پیش آمده بود هر روز با داییم میرفتن برای درمان

یا یه عملی میخواست انجام بده مربوط به رحمش 

بازم با داییام میرفتن

همشون هم متاهلن

صفایی نداره ارسطو شدن                                           خوشا پرکشیدن،پرستو شدن
استارتر جان یه کم بزرگ شو یه کم سعی کن سلایق و رفتار متفاوت ادمها رو بپذیری دگم نباش دیدم یکی کامنت ...

عزیزم من میدونم فرهنگ اونا متفاوته و اتفاقا از فرهنگ خیلی ضعیفیم برخوردارن که آزادی و راحت بودن رو تو بیرون ریختن خودشون جلو مردا میدونن. اما خب برام سخته باور همچین فرهنگایی و اینکه شخصیت هرکس صرفا با لباس پوشیدنش مشخص نمیشه اما شخصیت هر فرد رو مجموعه ای از رفتار، حرکات و پوشش اون فرد تشکیل میدن. کسی که فرهنگش پایین باشه طبیعتا نه رفتار درستی داره و نه پوشش مناسبی

خدایا شکرت منم مامان شدم♥️🧡🌹 میدانم که مرا هم میبینی خدای مهربانم.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر آخه اونا همیشه خواهر برادرن یادمه مامانم یه مشکلی برای رحمش پیش آمده بود هر روز با داییم می ...

عزیزم فرهنگا متفاوته. من این چیزا رو بد میدونم. نه اینکه دکتر رفتن بد باشه ها نه، ولی اینکه مادره میخواد هر چیزی رو با جزئیات به پسرش توضیح بده زشته

عزیزم فرهنگا متفاوته. من این چیزا رو بد میدونم. نه اینکه دکتر رفتن بد باشه ها نه، ولی اینکه مادره می ...

آره درست میگی خیلی فرهنگا متفاوته 

چون خودمون  فراتر این مواردی که شما میگی شاید با هم راحت باشیم 

ولی فکر نمیکنم درست هم بشیم😅

صفایی نداره ارسطو شدن                                           خوشا پرکشیدن،پرستو شدن
عزیزم اهمیت دادن به خودشون یعنی خودشونو باز کنن بریزن بیرون که چی بشه؟ پسرشون ببینه؟ که بازم چی بشه ...

نمیفهمم چی میگی. اون مادرشه و به نظرم کارهاش مشکلی نداره 

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉
آره درست میگی خیلی فرهنگا متفاوته  چون خودمون  فراتر این مواردی که شما میگی شاید با هم را ...

😊

جواب عزیزی که پرسید کجا بودین. آیکون ارسال نظر کار نکرد اینجا نوشتم. خیر. پایتخت  استرالیا بودم ...

خوب با احترام حرفتون از نظر من کاملا خنده داره! استرالیا واقعا کشور فوق العاده امنیه! من سالها اونجا زندگی کردم و‌حتی پیش نیمده برام که کسی تو قطار یا اتوبوس یا خیابون حتی ناخونش بهم بخوره! حتی موقع نوشتن تزم نصف شبها میرفتم دانشگاه و‌امنیت مطلق بود! کنبرا‌که دیگه از سیدنی و‌ملیورن هم امن تره! و یقینا همه جای دنیا برای زن ها بکی نیست! امنیت سیدنی و ملبورن و کنبرا با امنیت یه زن تو تهران یکیه؟! تهران ساعت یازده شب شما حرات میکنی تنها بیای تو هیابون قدم بزنی؟! سه صبح پیش کش! 

خوب با احترام حرفتون از نظر من کاملا خنده داره! استرالیا واقعا کشور فوق العاده امنیه! من سالها اونجا ...

واسه منم نه ایران نه استرالیا هیچ کس دستش هم بهم نخورده. چون کاملا در روابطم و پوششم دقت لازم را میکنم.ولی این بدان معنا نیست که اونجا هیچ اتفاقی نمیفته اینکه ایران خبرش بیشتر میپیچه چون قبحش بیشتره. خودت به آمار تجاوز به کارمندا و بازیگرا اونجا چیزی شنیدین. اون چه که اونها میگن

واسه منم نه ایران نه استرالیا هیچ کس دستش هم بهم نخورده. چون کاملا در روابطم و پوششم دقت لازم را میک ...

پس شما تاحالا بابد تو ایران سوار تاکسی نشدید! و کاملا مشخصه که تا حالا پاتون رو هم استرالیا نذاشتید😂