سلام. اول اینو بگم که مادرشوهر و خواهرشوهر من بی حیا تشریف دارن، بی حیا به این معنی که پیش پسر یا برادرشون هر لباسی رو میپوشن و اکثرا خط سینه و نوک سینه و باسن و جلوشون مشخصه!! مادرشم خصوصی ترین چیزا رم میاد به شوهرم میگه، مثلا اینکه دیشب برگشته میگه خواهرت سوزش و خارش داشت موقع دسشویی رفتن بردمش دکتر!! یا شوهرم اون روز رفتیم خونه خواهرش برگشته از خواهرش میپرسه روزه ای؟ یعنی چی خب بگه نه ،یعنی پریودم دیگه. میگم یعنی تا این حد بازن. یا مادرشوهرم پیش شوهرم لخت میشه فقط شورت تنشه و لباس عوض میکنه. بنظرتون این کارا درستن؟ من چه واکنشی باید نشون بدم واقعا ناراحت میشم و حرص میخورم
خدایا شکرت منم مامان شدم♥️🧡🌹 میدانم که مرا هم میبینی خدای مهربانم.....
میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان همه میان میگن خب مادرشه خب خواهرشه تو چقد حساسی تو چقد بدی !!!!!! به نظر خود من اینکه در مورد روزه اینا بپرسه هیچ ایرادی نداره حالا اصلا بر فرض بفهمه چی میشه ! اما لباسو باید مراعات کرد نه بخاطر چیزای دیگه ها نه ادم با نوع لباسپوشیدن و رفتارش احترام خودشو شخصیت خودشو بالا میبره