2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 13773 بازدید | 133 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با بقیش کار ندارم اما هر کس روزه نیست صد درصد پریود نیستش خیلی علت ها وجود داره که میشه روزه نگرفت ب ...

پرسیدنش از خواهر درسته اخه؟! اونم در صورتی که میدونی مشکلی بر پا روزه نگرفتن نداره

خدایا شکرت منم مامان شدم♥️🧡🌹 میدانم که مرا هم میبینی خدای مهربانم.....

این که چیزی نیست 

یه بار مادر شوهرم (زن دوم مدر شوهرم )داشت ظرف میشست پسرش اومد زد در با س ن  مادرش و رفت😐

سه بار پشماممم ریخت 

ولی مادر بزرگ من جلو پسراش همیشه پوشیدست 

هر خانواده فرق دارن نمیشه گفت کدوم خوبه کدوم بد

نازایی وجود نداره 🔊تنبلی تخمدان و پرولاکتین نازایی نمیاره 😎 بعد از ۳ سال انتظار بلاخره تو دلیم اومد 😍 خدایا شکرت😍🚫🚫🚫🚫روزی روزگاری خواهر همسرم  بهم گفت تو دلت پاک نیست خدا بهت بچه نمیده خود همسرمم بهم گفت چون بد جنس  و حسود ..... هستی خدا زده تو سرت و بهت بچه نمیده  فلانی چون ادم خوبیه بچه داره تو باید حسرتشو بخوری تا آخر عمرت باید حسرت مادر شدن بقیه رو بخوری 😑😶خیلی دلم شکست گریه کردم شب تا صبح گریه کردم که جون تو تنم نبود از شدت فشار عصبی خون دماغ شده بودم و بی حال کنار خونه تو شهر غریب افتادم (از خودم متنفر شده بودم میگفتم مگه من چ گناهی کردم که اینقدر کثیف و پلید شدم که لیاقت مادر شدن رو ندارم )بعد از سه سال به خدا گفتم اگه زدی تو سر من و مجازتم اینه بهم بچه نده نمیخوامممم ولی اگه حرف همسرم و خواهرش اشتباهه خودت بهشون ثابت کن و همین ماه  به من نی نی بده همون روز با اون حال بدم همه ی  داروهای خودم و شوهرمو ریختم سطل اشغال😭🥺 بعله😍 دقیقا همون ماه بدون اینکه حتی یه قرص یا دارویی خورده باشم مادر شدم و خدا خودش  ثابت کرد تو سر من نزده (خدا هیچ کسو با مادر نشدن مجازات نمیکنه ) من هیچ وقت این حرفو دیگه به روی همسرم و خواهرش نیاوردم  چون خدا خودش جوابشونو داد😍 گاهی وقتا باید دلت بسوزه یا دلت بکشنه که آهت به اسمون برسه دل من خیلی اتیش گرفت اونم از همسرم 😓 از خواهرش که میدونست بیشتر مشکلات از برادر خودشه😥  (تک فرزند شهید زارعی هستم ) میشه یه صلوات مهمونم کنی تو راهیمو صحیح و سالم بیاد بغلم 😍 میدونی خدا بهمون چی گفته ..گفته وقتی به غیر از من امید داشته باشی امیدتو نا امید میکنم وقتی از همه جا ناامید شدی و فقط چشمت به دست خودم بود اونوقت بهترینشو بهت میدم 
مادرشوهرمن سینه هاش اندازه دختر ۱۲سالست انقد کوجولوئه بهش میگیم در بیار بخندیم. اونم در میارم ماهم ...

برگام

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده

عزیزم اینا تفاوت فرهنگی هست اونا براشون عادیه اگر به تو آسیب نمیزنه چرا حرص بخوری

ما که نمی تونیم بگیم بقیه مثل ما فکر کنن یا رفتار کنن  اما خودمون میتونیم قوی باشیم وتغییر کنیم سبک واولویت زندگی هرکسی به خودش مربوطه تو چند سال دیگه میخوای حرص اینا بخوری  

اولویت تو چیزی دیگه هست نوع فرهنگ وآداب ورسوم شما جور دیگه 

بیشتر از این خودت اذیت نکن

هیچی وهیچ کس ارزش نداره آرامش تو را بهم بزنه

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
پرسیدنش از خواهر درسته اخه؟! اونم در صورتی که میدونی مشکلی بر پا روزه نگرفتن نداره

اشکالی نداره به نظرم

گفتم که میتونه به علتای دیگه روزه نباشه

مثلا من اسهال شدم روزه نگرفتم داداشم خونمون بود گفت روزه ای گفتم نه گوارشم بعم خورده بود نگرفتم

این چه ایرادی داره؟