سلام. اول اینو بگم که مادرشوهر و خواهرشوهر من بی حیا تشریف دارن، بی حیا به این معنی که پیش پسر یا برادرشون هر لباسی رو میپوشن و اکثرا خط سینه و نوک سینه و باسن و جلوشون مشخصه!! مادرشم خصوصی ترین چیزا رم میاد به شوهرم میگه، مثلا اینکه دیشب برگشته میگه خواهرت سوزش و خارش داشت موقع دسشویی رفتن بردمش دکتر!! یا شوهرم اون روز رفتیم خونه خواهرش برگشته از خواهرش میپرسه روزه ای؟ یعنی چی خب بگه نه ،یعنی پریودم دیگه. میگم یعنی تا این حد بازن. یا مادرشوهرم پیش شوهرم لخت میشه فقط شورت تنشه و لباس عوض میکنه. بنظرتون این کارا درستن؟ من چه واکنشی باید نشون بدم واقعا ناراحت میشم و حرص میخورم
خدایا شکرت منم مامان شدم♥️🧡🌹 میدانم که مرا هم میبینی خدای مهربانم.....
پسرمنم ۶سالشه بی ادب همیشه همینجوری میزنه دم باسنم😐خیلی بدم میاد ولی تقصیرباباشه اینقدر جلوش انجام ...
پسر اون ۳۰ سالشه😐
نازایی وجود نداره 🔊تنبلی تخمدان و پرولاکتین نازایی نمیاره 😎 بعد از ۳ سال انتظار بلاخره تو دلیم اومد 😍 خدایا شکرت😍🚫🚫🚫🚫روزی روزگاری خواهر همسرم بهم گفت تو دلت پاک نیست خدا بهت بچه نمیده خود همسرمم بهم گفت چون بد جنس و حسود ..... هستی خدا زده تو سرت و بهت بچه نمیده فلانی چون ادم خوبیه بچه داره تو باید حسرتشو بخوری تا آخر عمرت باید حسرت مادر شدن بقیه رو بخوری 😑😶خیلی دلم شکست گریه کردم شب تا صبح گریه کردم که جون تو تنم نبود از شدت فشار عصبی خون دماغ شده بودم و بی حال کنار خونه تو شهر غریب افتادم (از خودم متنفر شده بودم میگفتم مگه من چ گناهی کردم که اینقدر کثیف و پلید شدم که لیاقت مادر شدن رو ندارم )بعد از سه سال به خدا گفتم اگه زدی تو سر من و مجازتم اینه بهم بچه نده نمیخوامممم ولی اگه حرف همسرم و خواهرش اشتباهه خودت بهشون ثابت کن و همین ماه به من نی نی بده همون روز با اون حال بدم همه ی داروهای خودم و شوهرمو ریختم سطل اشغال😭🥺 بعله😍 دقیقا همون ماه بدون اینکه حتی یه قرص یا دارویی خورده باشم مادر شدم و خدا خودش ثابت کرد تو سر من نزده (خدا هیچ کسو با مادر نشدن مجازات نمیکنه ) من هیچ وقت این حرفو دیگه به روی همسرم و خواهرش نیاوردم چون خدا خودش جوابشونو داد😍 گاهی وقتا باید دلت بسوزه یا دلت بکشنه که آهت به اسمون برسه دل من خیلی اتیش گرفت اونم از همسرم 😓 از خواهرش که میدونست بیشتر مشکلات از برادر خودشه😥 (تک فرزند شهید زارعی هستم ) میشه یه صلوات مهمونم کنی تو راهیمو صحیح و سالم بیاد بغلم 😍 میدونی خدا بهمون چی گفته ..گفته وقتی به غیر از من امید داشته باشی امیدتو نا امید میکنم وقتی از همه جا ناامید شدی و فقط چشمت به دست خودم بود اونوقت بهترینشو بهت میدم
اگه همه به حرف خدابودن لازم نبودغرب روالگوقراربدیم ،بعصیادنبال برهنگی هستن نه ازادی،عین این عقب افتاده ها فکرمیکنن اگه شلوارنپوشن سرلخت بگردن ازادن درحالی که ازادی فراتراز لخت گشتن وگرنه حیوونا ازادترن
خب میگم شاید بگذره برات یه مقدار عادی تر بشه نمیشه؟
عزیزم الان برام چندان مهم نیست شاید همون لحظه عصبانی بشم یه غری به همسرم بزنم ولی برام مهم نیس انگار به قول شما عادی شده!! اما من ترجیم میدم حیا و حرمتا حفظ بشه وگرنه بدن و اندام اونا نه واسه همسرم مهمه نه من
استارتر : درسته که مادر خواهرشن و محارمش هستن اما لازم نیست دیگه پیش همدیگه تاحتی خط وخطوط هم ...
دقیقا چهارچوب لازمه. بخدا من خانوادم اصلا اینطوری نیستن نمیگم روسری میپوشم پیش پدرم نه تیشرت میپوشم لباس تنگ میپوشم ولی یه حرمتی دارم که هیچ وقت اونو نمیشکنم. ولی اینا هیچی حالیشون نیست انگار....
من با برادرم خیلی راحت تر این ام حیا حرمتا هم حفظ میشه راستش بقیه که میان خونه ما اوایل خیلی ...
اره صددرصد اون مقصرنیست ولی خب منم زورم به اون میرسه! مثلا دیشب بهش گفتم به مادرت بگو نیاد از مسائل خصوصی خواهرت به ما بگه. گفت باشه پیش تو نمیشه بعدا میگم. اوایل خیلی اذیت میشدم الان باز یکم بهتر شده
حالا همتون چسبیدید به گفتن پریودی این نوع خانواده ها😷ببخشید حال بهم زنن یعنی چی همه چیه به پ ...
خیلی بده باور کن. واقعا زشته بنظرم مثلا بیای به پسرت بگی دکتر گفته رحم خواهرت دوشاخه ست!! یا اینکه خواهرت که بارداره لکه دیده. یا اینکه بعد زایمانش خونریزیش شدیده. زشته خب😓
اتفاقا خیلی خوبن و معلومه زن های خانواده شوهرت خیلی به خودشون اهمیت میدن من از اونهایی ...
عزیزم اهمیت دادن به خودشون یعنی خودشونو باز کنن بریزن بیرون که چی بشه؟ پسرشون ببینه؟ که بازم چی بشه لذت ببره؟! یا به گناه بیوفته؟ یا اصلا هیچکدوم اینا نشه خانومش ناراحت بشه؟ بنظرم هیچکدوم اینا انسانی نیست