2789
عنوان

زرشک پلو

155 بازدید | 10 پست

سلام یه سوال این زرشک پلوها که خیلی مرغش برشته وخوشگله و خودشم خوش رنگ و لعابه چجوری درست میکنن من هر کاری میکنم خوب نمیشه یا اگه مزش خوب شه قیافش خوب نیست فوت و فنش رو به من میگین؟ کلا دستور گختش مرحله به مرحله چیکار میکنین شاید من دارم اشتباه میکنم 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من اول میزارم با اب و مخلفات میپزه بعدش توی رب و روغن یکم تفتش میدم

هم  خوشمزه میشه هم قیافه اش خوب میشه

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

اول میذارم نیم ساعت مرغم با پیاز و نمک و زرد چوبه بپزه

بعد قشنگ سرخ میکنم بازرد چوبه

بعد پیاز داغ میکنم با فلفل دلمه و هویج با رب سرخ شده و ادویه ی مرغ و یکم دارچین و فلفل با آب کم زیرشو کم میکنم یک ساعت دیگه توسس بپزه

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

یه دونه پیاز همراه یدونه فلفل دلمه ای خلالی خرد کن تو روغن کم تفت بده مرغ ها رو هم همراه زردچوبه خوب تو پیازها تفت بده تا خوب سرخ بشه یه قاشق رب بهش اضافه کن و آبجوش بریز بزار دوساعت با شعله ی ملایم بپزه و آبش کشیده بشه اواخر پخت هم کمی زعفرون دم کرده بهش اضافه کن .زرشک هم قبل از اضافه کردن به برنج یه ۱۰ ۲۰ ثانیه تو روغن خیلی کم تفت بده

باران ببارد اما💐گاهی رسی به جایی🌻جز آرزو نشاید🌹سودای خشکسالی💖
اول مرغ رو میپزم بعد یکم سرخش میکنم رب میزنم یکی میگفت اول باید سرخ کنی رب رو یجور خاصی بزنی و اینا ...

من مرغ رو با پیاز وفلفل دلمه وزعفرون ونمک مزه دار میکنم

بعد چندساعت مرغارو توکره سرخ میکنم،بعد همون پیازارو تفت میدم بهش فلفل سیاه وزردچوبه میزنم،رب میزنم تفت میدم

بعد مرغارومیذارم تو قابلمه پیازا،یکم از موادربی میمالم روی مرغا،،چندتا تیکه هویج ویه چوب دارچین واب میریزم تو قابلمه میذارم بپزه

نوش جان😋😋