2777
2789
عنوان

یعنی یه نفر پیدا نمیشه درددل کنه آدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 54 پست
میدونی اینو میگم  ولی وقتی خودت عشق بچه‌ای و از چشات پیداست. به خودت که نمیتونی دروغ بگی با هر ...

آره دقیقا من عاشق بچه ام دلم هم خیلی بچه میخواد هر بچه ای ببینم میگیرم بغلم باهاش بازی میکنم 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خسته ام کرده هی میگه خوب نمیشی این چه وضع ورزش کردنه چقدر عصبی میشه میرم دکتر بهم روحیه میده میا ...

با اعصاب آروم باهاشحرف بزن ک بیشتر هواتو داشته باشه

وقتی باغر بگی بدتر گارد میگیره و علیه تو میشه

نمیشه ک بشینه خونه عزمدو جزم کن برو جلو بالاخره دکترام وسیلن انشالله ک جثاب میگیره مشکلت چیه؟

ببخشید نمیتونم بگم

بله حق باشماست

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
میدونی شوهرم وایی عصبی ایم کرده خسته ام کرده ناامیدم کرده همش چرت و پرت میگه

دکترا چی میگن عمل کنی انشالله خوب میشی

گفتی دردودل دست رو دلم نذار ک خونه 

منم همش میگفتن بچه بیارین بیارین اخرش باردارشدم تو ۶ ماهگی پر کشید من موندمو حسرت بغل کردنش مشکل داشت گفتن باید سقط بشه بدون جواب ازمایش ژنتیکم نمیتونم اقدام کنم باهم فامیلیم 😭😭😭 همه فک کردن خوردم زمین و سقط شدو دوباره شرو ع کردن ک زودتر بیار نمیدونن ک درد من درد مشکلش بود دردم ازمایشه ک هنوز نیومده 

ای خدا میگن دردو فقط باید ب خودت گفت چرا صدامو نمیشنوی 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
سلام. عزیزم هم دردیم   منم بخاطر مشکل قلبم نمیتونم فعلا باردار شم شیش ساله ازدواج کردم. ه ...

قلبت مگه چشه؟

دنیا فقط صد سال اولش سخته .. مرگ جزئی از زندگی است و تولدی دوباره در دنیای دیگری  که اون دنیا بستگی به اعمالت داره که اگه در این دنیا خوب بودی و ظلم نکردی اون دنیا رو خوب ساختی و بالعکس اگر بد بودی و ظلم کردی که تا ابد روحت در عذابه 

منم دیسک داشتم

در اتفاقی خیلی عجیب وقتی باردار شدم خوب شدم

معجزه شد انگار

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

عزیزم مشکلت هرچی ک هست انشالله ب زودی زود برطرف بشه اما پیگیر باش و امیدوار

امیدی ندارم

ولی ممنونم ازت

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

وایییی ۱۰سال من شرایط شماروداشتم خداازشون نگذره ک نمیدونن باحرفاورفتاراشون خون بجیگرمیکنن ادمو

الان ک بچه دارشدم تمام ایل وتبارشوهرم الکی الکی باهام قهرکردن 😏

عزیزم جاریه منم دیسک کمرداشت عمل کرددوتابچه هم اورد چراعمل نمیکنی یاپیگیرباشی