2777
2789
عنوان

یعنی یه نفر پیدا نمیشه درددل کنه آدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 54 پست

تو این تایپیک‌ها یاد میگیرم که سوال بیجا که اثر مفید یا حتی مضری تو زندگی من نداره نپرسم.

اینطوری حداقل نمک به زخم کسی هم نمی پاشم.

مادری عاشقم که سرچشمه ی عشقم دل دریایی همسرم است...خدارا شکر
منم دیسک داشتم در اتفاقی خیلی عجیب وقتی باردار شدم خوب شدم معجزه شد انگار

دعا کن برای منم خوب بشه طبیعی بودی یا سزارین‌؟

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فشار خون بالا و آریتمی  نارسایی متوسط میترال  که این یکی زیاد مهم نیست

خب جراحی کن خوب شی

دنیا فقط صد سال اولش سخته .. مرگ جزئی از زندگی است و تولدی دوباره در دنیای دیگری  که اون دنیا بستگی به اعمالت داره که اگه در این دنیا خوب بودی و ظلم نکردی اون دنیا رو خوب ساختی و بالعکس اگر بد بودی و ظلم کردی که تا ابد روحت در عذابه 
وایییی ۱۰سال من شرایط شماروداشتم خداازشون نگذره ک نمیدونن باحرفاورفتاراشون خون بجیگرمیکنن ادمو الان ...

کنار نخاع ام قرار داره ریسک عملش بالاست

یه بنده خدایی دوتابچه کوچیک داشته که ظاهرن ۴.۵سالگی فوت میکنن یه خانومی تومغازه برگشته بهش میگه خانوم فلانی شماالان اگه بچه هات زنده بودن ازدواج کرده بودن آیادرسته خودتو دق مرگ کنی😐

مثلا داشت یکی دیگه رودلداری میداد قشنگ ازصورت خانومه معلوم بود چقدحالش بدشد

یکم فهم وشعوربعضی موقعها لازمه بخدا

دعا کن برای منم خوب بشه طبیعی بودی یا سزارین‌؟

اولی رو سزارین بودم، بعد ۱۰ماه از سزارینم کم کم دردش از پهلوهام شروع شد شب ها نمیتونستم بخوابم، وقتی شب میشد عزا میگرفتم...خیلی سخت بود

نمیدونستم چمه....چون ازوسط کمرم به پهلوهام میزد...آخرش ام آر آی دادم دکتره گفت خانوم تصادف کردی؟؟😐 گفتم نه  گفت دیسک داری....منو میگی تمام جهان تیره و تار شد برام...منم خیلی بچه میخواستم با خودم گفتم پس دیگه نمیتونم بچه بیارم

ولی حتی همون لحظه که داشتم اینارو به خودم میگفتم باردار بودم🤗 دوسه ماهگی کمرم خوب شد خداروشکر...

توکل کن به خدا، خدا کمکت کنه

راستی دومی رو هم طبیعی بودم و بعد زایمان خداروشکر خوبم

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

اولی رو سزارین بودم، بعد ۱۰ماه از سزارینم کم کم دردش از پهلوهام شروع شد شب ها نمیتونستم بخوابم، وقتی ...

آهان خداروشکر چقدر خوشحال شدم دعا کن منم خوب بشم چون بیرون زدگی ایش زیاده