2777
2789
عنوان

دلم گرفته

413 بازدید | 49 پست

سلام بچه ها 

دلم خیلی گرفته 

شوهرم پخش دارو کارمیکنه چندوقت پیش یه ویزیتوراوردن دختره ازاین مشکل دارو زندگی خراب کناس خیلی رواین قضیه حساس شدم امروزم که تولد شوهرمه اینارو براش داده 

حالم خیلی خرابه

همسرمردی زحمتکش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا شوهرت نخواد هیچکس نمبتونه زندگیتو خراب کنه

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
تا شوهرت نخواد هیچکس نمبتونه زندگیتو خراب کنه

شوهرم ازایناس که زود بازنا گرم میگیره 

تاحالا شده خودمونی شدن شوهرت بابقیه شکابندازه تودلت دیگه به خودشم اعتمادنکنی 

خیلی داغونم

همسرمردی زحمتکش

😳بعضیا مثلا واسشون عادیه.. ولی زیادی لوسن.. تا پهن نشده تو زندگیت جمعش کن

ولی اگه مردا نخوان رو بدن نمیدن.. شوهر منم اگه یکیو نخواد رو نمیده بهش. ولی یکیو خواست برای رابطه با زنه انقدر التماسش میکرده.. منم بیچاره کرد😓و الانم همون آدم قبلیه با رفیقاشم میره و میاد ولی قرار بود عوض بشه که اونم تحت تاثیر ترسش بود و الکی میگفت😔کاش گم میشد از زندگیم.. نگاش میکنم میگم تو که مال من بودی💔😔چطور اون حرفا رو به اون زن زدی دلمو شکستی تو روم دروغ گفتی.. اگه بدونی. ببخشید 😭

😳بعضیا مثلا واسشون عادیه.. ولی زیادی لوسن.. تا پهن نشده تو زندگیت جمعش کن ولی اگه مردا نخوان رو بد ...

آره 

منم یه بار شوهرم بهم خیانت کردازاون موقع به بعد هرشب سردرد میگیرم شبی نیس که اون شبایادم نیاد و قطره اشک نذاره بخوابم دلم صاف نمیشه

همسرمردی زحمتکش
عزیزم گریه نکن حالا... شاید بی منظور بوده  دورادور یه حواسی بهش داشته باش ببین ادامه پیدا نکن ...

چرا زندگیااینجوریه چرا متاهلا اینجوری شدن اکثرا بخدا من خودم پاموازخونه بیرون نمیذارم میگم یهو یکی نگام میکنه به شوهرم خیانت میکنم اینجوری ببین دراین حدپایبندو حساسم

همسرمردی زحمتکش