shaghayegh۷۷ مدیر عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 1099 عنوان دلم گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 49 پست سلام بچه ها دلم خیلی گرفته شوهرم پخش دارو کارمیکنه چندوقت پیش یه ویزیتوراوردن دختره ازاین مشکل دارو زندگی خراب کناس خیلی رواین قضیه حساس شدم امروزم که تولد شوهرمه اینارو براش داده حالم خیلی خرابه همسرمردی زحمتکش 1400/02/19 | 00:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shaghayegh۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 1099 با بدبختی دو تا پسر داشت فکر کنم نشست گف میخام زندگیمو کنم ، رفت در خونه دختره ابرو ریزی اونم ... خیلیاشون هستن بی عابرو هستن حتی عابرو شونم که ببری ول کن نیستن همسرمردی زحمتکش
عطیه۱۳۷۹ عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 1823 خدا رو شکر داشتم نگران میشدم تو این تاپیک ازین روشنفکر نماها نیس😒😒😒😒 حالا ک دیدی از نگرانی در بیا
عطیه۱۳۷۹ عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 1823 خب ایشاا... به شوهرت یکی که میدونی همه میدونن مشکل داره اینجوری کنه تا دوتایی نفس راحت بکشین ... ن من فکر نمیکنم روشن فکرم من کلا روش زندگیم همینه خداروشکر مشکلیم تا حالا پیش نیومدع چقد عقده ای هستی عزیزم ی نفس بکش حالا حرصه اون دخترع رو سر من خالی نکن😂
عطیه۱۳۷۹ عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 1823 فکرکردی من ازاینام که باب میل همسرم نباشم اتفاقاهمه چی تمومم و بادوست و رفیقم زیاد میریم و سرباز اتف ... من فقط میگم انقد چکش نکن بزارش برا خودش بمونه این حرف من نیس همه روانشناسا میگن گوشیه همسرتونو چک نکنیداونی ک بخواد بمومه میمونه اونیم ک نخواد بمونه با هزار جور چک کردنو زنجیر بستن نمیمونه
shaghayegh۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 1099 ن من فکر نمیکنم روشن فکرم من کلا روش زندگیم همینه خداروشکر مشکلیم تا حالا پیش نیومدع چقد عقده ... عقده ای توهستی که مثل خاک انداز میپری وسط کارا خودتو و امثالتو لاپوشونی میکنی همسرمردی زحمتکش