shaghayegh۷۷ مدیر عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 1099 عنوان دلم گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 49 پست سلام بچه ها دلم خیلی گرفته شوهرم پخش دارو کارمیکنه چندوقت پیش یه ویزیتوراوردن دختره ازاین مشکل دارو زندگی خراب کناس خیلی رواین قضیه حساس شدم امروزم که تولد شوهرمه اینارو براش داده حالم خیلی خرابه همسرمردی زحمتکش 1400/02/19 | 00:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رمدیووس عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 3292 😳😳یا حسین.. شوهر منم با یه زن بیوه ریخته بود رو هم.. ولی نگفته بوده من زنمو طلاق میدم و فلان.. مثل ... الهی بمیرم واسه دل همتون😭😭😭😭 مخالف شدید حضور آقایون در سایت
elma36 عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 4413 اصلا یه ذره عذاب وجدانم نداره اینارو تایپ کرده باهمین طرزفکرا زندگی متاهلا به گوه کشیده شده اره چه دعواها که با یه مسیج ساده بد موقع نمیشه موافقم
shaghayegh۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 1099 نکن اینکارو با خودت ، ضبط مکالمه و نگاه کردن موبایل همسرت فقط حال تو رو خراب میکنه اگه قصدت ز ... خیلی حس بدیه خواهر وقتی یه بار شکست خوردی دیگه دلت همش آشوبه همسرمردی زحمتکش
رمدیووس عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 3292 نکن اینکارو با خودت ، ضبط مکالمه و نگاه کردن موبایل همسرت فقط حال تو رو خراب میکنه اگه قصدت ز ... بخدا گفتنش راحته مخالف شدید حضور آقایون در سایت
shaghayegh۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 1099 بخدا گفتنش راحته حتی باخودم گفتم هرچی قرص دپاکین دارم بخورم یامیمیرم یاحداقل میرم توکما خیلی خستم همسرمردی زحمتکش
زهراااااگلی عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 687 الهی بمیرم واسه دل همتون😭😭😭😭 خدا نکنه.. الهی واسه کسی پیش نیاد.. کاش عاقل میشدن.. به تعهدشو پایبند میشدن.. احمقا فکر میکنن چون ما زنیم و جایی نمیریم حق هرکاری رو دارن.. مردا خیلی سواری الکی میگیرن به اسم مرد بودن.. فقط نر هستن بعضیاشون😔
رمدیووس عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 3292 حتی باخودم گفتم هرچی قرص دپاکین دارم بخورم یامیمیرم یاحداقل میرم توکما خیلی خستم تو چرا بمیری تو که گناهی نکردی مخالف شدید حضور آقایون در سایت
elma36 عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 4413 ازگروهشون که تبریک گفتن فهمیده دیروز ضبط مکالمشو گوش دادم شوهرم به جااینکه سروسنگین حرف بزنه ... اینجا یکی مشهدی یود ، دوستی داشت شب اومده بود خونشون بمونه رفته بود بچه رو بخوابونه دید با شوهره مست تو بغل هم هستن و .. نشست زندگی شو درست کرد عحس دختره گذاشت اینحا ادرسشو گذاشت یه وضعی یود
زهراااااگلی عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 687 حتی باخودم گفتم هرچی قرص دپاکین دارم بخورم یامیمیرم یاحداقل میرم توکما خیلی خستم اگه خودکشی کنی خدا نکرده وقتی رفتی اون دنیا همش با اون چیزی که بخاطرش خودکشی کردی عذاب میکشی، 😔
elma36 عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 4413 اینجا یکی مشهدی یود ، دوستی داشت شب اومده بود خونشون بمونه رفته بود بچه رو بخوابونه دید با شوهره مست ... اها خاستم اینو بگم اون نگف بمیرم با اینکه برای یه زن چقد سخته اون موقع تو میگی میدونم شرایطت سخته جات بودم ولی قوی باش
زهراااااگلی عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 687 اینجا یکی مشهدی یود ، دوستی داشت شب اومده بود خونشون بمونه رفته بود بچه رو بخوابونه دید با شوهره مست ... 😔😔چجوری درست کرد؟
shaghayegh۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 1099 اگه خودکشی کنی خدا نکرده وقتی رفتی اون دنیا همش با اون چیزی که بخاطرش خودکشی کردی عذاب میکشی، 😔 یعنی بدتراز الانه که روحیم داغونه همسرمردی زحمتکش
elma36 عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 4413 بخدا گفتنش راحته نه من خیلی کنترل کردم دیگه عادت شده برام الان حتی گوشیش کنارم باشه دست نمیزنم اتفاقی مثلا دست پسرم باشه فیلم ببینیم مسیجی بیاد اولا خیلی سخت بوذ ولی بخاطر ارامش خودم دست نمیزنم
زهراااااگلی عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 687 یعنی بدتراز الانه که روحیم داغونه باور کن بدتره.. منم چه چیزایی تو گوشی شوهرم دیدم.. ولی به خودکشی فکر نکن که همیشه عذابه
elma36 عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 4413 😔😔چجوری درست کرد؟ با بدبختی دو تا پسر داشت فکر کنم نشست گف میخام زندگیمو کنم ، رفت در خونه دختره ابرو ریزی اونم دمشو گذاشت رو کولش از اون حاشیه نشین ها بودن