2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 49 پست
وای😔چیکار کرد.. متاسفم.. بچه داری 

نه چندماه بیشترازعروسیمون نگذشته بود بازن رفیقش رفته بودن بیرون موقع برگشت شوهرزنه دیده بود بعد زنه گفت شوهرت گفته من ازت خوشم اومده و بیامن شقایقو طلاق میدما ولی شوهرم همش زد به حاشا

همسرمردی زحمتکش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اکه این ویزیتور تازه اومده تولد همسرتون از کجا میدونه ! 

چقدر از این دخترا بدم میاد خجالت نمیکشین یه خانوم تو خونه منتظر اون اقایی هست که شما روش کراش داذی بی صفت 

چرا زندگیااینجوریه چرا متاهلا اینجوری شدن اکثرا بخدا من خودم پاموازخونه بیرون نمیذارم میگم یهو یکی ن ...

ب نظرم شما پایبند نیستی شما مشکل داری بیشتر 

خودتو ب اسم پایبندی داری عذاب میدی 

شوهرتم بزار ی نفس بکشه والا چرا انقد چکش میکنی  ک پیام همکارشو دیدی چک کردن گوشی همسر اصن کار درستی نیس

ببین اکه این ویزیتور تازه اومده تولد همسرتون از کجا میدونه !  چقدر از این دخترا بدم میاد خجالت ...

ازگروهشون که تبریک گفتن فهمیده 

دیروز ضبط مکالمشو گوش دادم شوهرم به جااینکه سروسنگین حرف بزنه بهش گفت هاااا کلفت شدی دیگه جواب نمیدی 

بازم تاصبح اشک ریختم و ازخدا مرگمو خواستم

همسرمردی زحمتکش
ب نظرم شما پایبند نیستی شما مشکل داری بیشتر  خودتو ب اسم پایبندی داری عذاب میدی  شوهرتم ...

خدا رو شکر داشتم نگران میشدم تو این تاپیک ازین روشنفکر نماها نیس😒😒😒😒

مخالف شدید حضور آقایون در سایت   
فقط ی تبریک خیلی خیلی سادع گفته ها چقد بد قضاوت میکنید 

خب ایشاا... به شوهرت یکی که میدونی همه میدونن مشکل داره اینجوری کنه تا دوتایی نفس راحت بکشین 

فکرمیکنی اسم این رفتارا روشن فکریه 

همسرمردی زحمتکش

همش از تربیت غلط هست لطفا زمانی که مادر و پدر میشید فقط به فکر مادیات نباشید چهارتا کتاب تربیتی بخونید اون دختر اگر عزت نفس داشت هرگز به مرد متاهل پیام نمیداد همسرتون هم متعهد بودن رو باید یاد میگرفت اینجا فقط بحث سر اینه کی مقصر هست که خیانت زیاد شده 

خانواده و اصول تربیتی حاکم بر اون نقش مهمی در سرنوشت دیگران دارند.

خدا رو شکر داشتم نگران میشدم تو این تاپیک ازین روشنفکر نماها نیس😒😒😒😒

اصلا یه ذره عذاب وجدانم نداره اینارو تایپ کرده 

باهمین طرزفکرا زندگی متاهلا به گوه کشیده شده

همسرمردی زحمتکش
فقط ی تبریک خیلی خیلی سادع گفته ها چقد بد قضاوت میکنید 

فکرکردی من ازاینام که باب میل همسرم نباشم اتفاقاهمه چی تمومم و بادوست و رفیقم زیاد میریم و سرباز اتفاقا 

لزومی نداره شوهرم بخاد جای دیگه عقده گشایی کنه

همسرمردی زحمتکش
نه چندماه بیشترازعروسیمون نگذشته بود بازن رفیقش رفته بودن بیرون موقع برگشت شوهرزنه دیده بود بعد زنه ...

😳😳یا حسین.. شوهر منم با یه زن بیوه ریخته بود رو هم.. ولی نگفته بوده من زنمو طلاق میدم و فلان.. مثلا منم دوس داشته.. ولی خیلی سرگرم اون زن بود.. چون زنه تحت نظر بود کمی نمیتونست زیادی راحت باشه ولی با این حال چند بار دیدار خصوصی داشتن💔😓اگه تو محل کوچیک نبودیم بست در خونش مینشست

ازگروهشون که تبریک گفتن فهمیده  دیروز ضبط مکالمشو گوش دادم شوهرم به جااینکه سروسنگین حرف بزنه ...

نکن اینکارو با خودت ، ضبط مکالمه و نگاه کردن موبایل همسرت فقط حال تو رو خراب میکنه 

اگه قصدت زندگی یه ولش کن تو هم زندگی تو کن شاید یه جا اونم به خودش اومد