2777
2789

سخت هست ولی مطمئن باش اون لحظه صبرش رو پیدا میکنی.... اگه خیلی اذیت بشی هم از روش های کاهش درد استفاده میکنی هیچی نمیفهمی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخته ولی قبل این ک خدا نعمتی بده ظرفشم میده!

شاید باورت نشه درد زایمان یه نعمته برای زن

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

من دوقلو باردار بودم .زایمانم سز بود .

خیلی راحت بودم با اینکه ۳۵ هفته اورژانسی زاییدم سه روز بعدش هم بالا سر بچه ها تو ان ای سیو بودم .

ولی اوکی بودم .

نترس فقط استرس نداشته باش

👭عشقای مامان تا ابد عاشقتونم 👭

متاسفانه این خاله پیرزن هایی که ملت رو از شب اول ازدواج میترسونن از زایمان هم میترسونن

بله درد داره

ولی چون میدونی بعدش قراره عزیز ترینت رو بغل کنی لذت هم داره

و حتما حتما آموزش ببین 

کلاس های بارداری رو برو

تحت نظر ماما ورزش کن

تا زایمانت آسون بشه

من الان اصلا و ابدا درد های زایمانم یادم نیست

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

همه همین بودن بهتره بگم همه خانومای باردار این استرس رو تجربه کردن فقط توکل کن به خدا خودت میتونی ...

من اینجوری نیستم

به لحظه بغل کردن نی نی فک میکنم

زایمانم یه چالشه مثل بقیه چالشای زندگی بلاخره باید باهاش رو به رو شی هرچقدر سخت بگیری سختتره

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

واااای بهترین لحظه عمرم وقتی بود که رفتم زایمان کنم لحظه به لحظه شو تو قلبم ثبت کردم قسمت همه منتظرا بشه الهی

اصلا نترس از بارداریت و تکونای نی نی لذت ببر....

تیکر در دست ساخت😌😌😌💖به زودی در این مکان یه تیکر خوشرنگ دیده میشه 💖خدایا خودت منو دریاب🙏🙏🙏