2777
2789
دقیقااااا وای تبلیغ غذا میدیدم میپریدم دستشویی واقعا بدترین دوران زندگیم بود  خدا نیاره برای ه ...

شاید کسی باورش نشه ولی یادم میاد من سه روز از زور گرسنگی چون نمیتونستم چیزی بخورم 

فقققققط سیب قرمز خوردم اونم در حدی که از گشنگی نمیرم

تیکر در دست ساخت😌😌😌💖به زودی در این مکان یه تیکر خوشرنگ دیده میشه 💖خدایا خودت منو دریاب🙏🙏🙏
شاید کسی باورش نشه ولی یادم میاد من سه روز از زور گرسنگی چون نمیتونستم چیزی بخورم  فقققققط سیب ...

😂😂😂باور میکنم چون منم با میوه زنده بودم

خوشبه حال کسایی که ویار ندارن واقعا

قلمت بشکند روزگار اگر ننویسی بر ما چه گذشت 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂باور میکنم چون منم با میوه زنده بودم خوشبه حال کسایی که ویار ندارن واقعا

آره واقعا 😅😅

ولی برعکس من خواهرم یه کوچولو صبحا حالت تهوع داشت انقد با کلاس 😁😁 

اونوقت منه بیچاره صدایه عق زدنم همیشه تو راه پله بود از شانسم اوایل بارداریم خورده بود به محرم وااای خدا همش حس میکردم همه جا بوی قیمه و حلیم میاد دیگه تو هوا آزاد هم نمیرفتم فقط زیر پتو بودم😷😷🥲

تیکر در دست ساخت😌😌😌💖به زودی در این مکان یه تیکر خوشرنگ دیده میشه 💖خدایا خودت منو دریاب🙏🙏🙏
آره واقعا 😅😅 ولی برعکس من خواهرم یه کوچولو صبحا حالت تهوع داشت انقد با کلاس 😁😁  اونوقت من ...

😂😂😂😂خواهرت ازبندگان برگزیده خداست واقعا 

وای راست میگی محرم از همه جا بوی نذری میاد😂

قلمت بشکند روزگار اگر ننویسی بر ما چه گذشت 🖤

اووووو ما خانواده مادریم خیلی بچه آوردن راجب این چیزا خیلی دیدم و شنیدم  شاید هم به خاطر همین ...

من زایمان طبیعی داشتم خیلی بد زایمانم هستم (۱۲ساعت درد)ولی لحظه تولد بچه رو با دنیا عوض نمیکنم بخدا اون لحظه آخر دنیاست انقدر شیرینه

از یه طرف پایان درده

از یه طرف دیدن نتیجه ۹ماه سختیه

از یه طرف گرمی بدن بچه تموم وجودت رو گرم میکنه اخه تو زایمان طبیعی بعد دنیا اومدن بچه تا بند ناف رو ببرن بچه رو میزارن رو شکم مادر فک کن بدن مادر سرد وبیجون بدن بچه گرم پدر تحرک و میبینی همون موجودکوچولویی که تو شکمت وول میخورده افتاده تو دامنت اصلا قابل وصف نیس انشاله خودت تجربه اش کنی🥰

من زایمان طبیعی داشتم خیلی بد زایمانم هستم (۱۲ساعت درد)ولی لحظه تولد بچه رو با دنیا عوض نمیکنم بخدا ...

ممنون 

خیلی قشنگ‌گفتی خداروشکر بابت حست 

دعا کن منم طبیعی زایمان کنم 

به نظرم بدترین طبیعی از سز بهتره 

سلام گلم

چرا آخه استرس داری 

خدا اگه سختی بده صبرو تحملشم می ده آبجی

بهترین کار اینه پزشک داشته باشی و زیر نظر اون تغذیه مناسب داشته باشی 

راستی پیاده روی خیلی خوبه البته اینم برنامشو باید از پزشک بگیری .

من سر پسرم تمام نه ماه رو پیاده روی داشتم البته برنامه پزشکم بود و کلاسای تنفس صحیح و تغذیه و...

خدارو شکر زایمانم عالی و راحت بود

اصلا نترس. 

توکل کن به خدا و با آرامش به نی نی کوچولوت برس. محبت کردن و آرامشو از همین الان یاد بچت بده .

اگه مدام استرس و ترس داشته باشی جنین هم نا آروم می شه و دقیقا ترس باعث زایمان سخته .

قوی باش گلم.

موسیقی آرامش بخش گوش بده و در کل اینکه سعی کن آروم باشی.

تصلا ترس نداره