ytaranombahar مدیر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 555 عنوان زایمان | مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 59 پست خانما من از وقتی فهمیدم حامله ام از ترس زایمان آرامش ندارم اصلا لذت نمیبرم فقط استرس دارم....کسی راهکاری نداره؟ زایمان خیلی بده؟ 1400/02/17 | 03:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هامیرا عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 10207 منم میگم اگه طبیعی باشه خیلی خوبه من از درد نمیترسم چون من دردای پریودیم وحشتناکه وچندبارهم د ... اگر ورزش و ماساژ پرینه و... رو خوب انجام بدی اصلا برش و بخیه نخواهی داشت دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
ytaranombahar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 555 من سه ماه پیس بچه اولمو طبیعی بدنیا اوردم خداروشکررررر
golezahra عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 1777 چه خوب ان شاالله به سلامتی بغلش کنی عزیزم نترس عزیزم من چهار بار زایمان کردم وبهترین لحطات عمرم همون زایمانهام بوده وبه قول دوستمون هر روز خاطره زایمانها رو مرور میکنم یادم نره از بس لدت بخش بوده ان شالله که نی نیتون رو صحیح وسلامت بغل میکنید 😍
چوبی۳ عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 3377 منم میگم اگه طبیعی باشه خیلی خوبه من از درد نمیترسم چون من دردای پریودیم وحشتناکه وچندبارهم د ... من دکترم شب زایمانم معاینه ام کرد گفت اصلا لگن نداری پاشو بریم سزارین شو وای اون بهترین خبر عمرم بود چون اصلا تو خودم نمیدیدم که طبیعی بیارم تیکر در دست ساخت😌😌😌💖به زودی در این مکان یه تیکر خوشرنگ دیده میشه 💖خدایا خودت منو دریاب🙏🙏🙏
ytaranombahar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 555 اگر ورزش و ماساژ پرینه و... رو خوب انجام بدی اصلا برش و بخیه نخواهی داشت اونو حتمااااا انجام میدم شنیدم آمادگی مادر از همه چیز مهم تره که با ورزش و ماساژ و پیاده روی بدست میاد ممنون
ته_دیگ_نون_لواش عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 8355 ببین به نظر من اون ۴ ماه اول بارداری و ویار و حالت تهوع و این داستانا از همه چی بدترههههه یعنی زایمان در مقابل اونا به نظرم ۱۰ به ۱۰۰ هست باور کن . البته من سز بودم قلمت بشکند روزگار اگر ننویسی بر ما چه گذشت 🖤
raha_arosake_naz عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 1518 خیلی دوست دارم اگه بشه پس دل و جرعتشو داری.انشالا که زایمان راحتی داشته باشی.زایمان من سزارین بود خیلی خیلی راحت بود و من هیچی نفهمیدم ولی طبیعی رو جرعت نکردم
ytaranombahar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 555 ببینم شما که زایمان اولتونه از کجا میدونید سخته نسبت به چیزی که تجربه ندارین چطور وحشت دارین؟؟!! م ... نمیدونم والا اتفاقا میشنوم اگه آمادگی داشته باشی راحت طبیعی میشی اما واقعا حس میکنم ذهنم حساس شده البته از وقتی باردار شدم خب طبیعتا خیلی هم حساس شدم همش فکر میکنم
ytaranombahar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 555 پس دل و جرعتشو داری.انشالا که زایمان راحتی داشته باشی.زایمان من سزارین بود خیلی خیلی راحت بود و من ه ... من برعکس از سز میترسممممم😂 😰😰😰از آمپول و بخیه و.....🥵من خودم حاظرم درد بکشم فقط کسی کاریم نداشته باشه
چوبی۳ عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 3377 ببین به نظر من اون ۴ ماه اول بارداری و ویار و حالت تهوع و این داستانا از همه چی بدترههههه یعن ... وااای دقیقا منم من بیچاره به حدی حالم بد بود که از پیام بازرگانی که غذا نشون میداد عق میزدم وای یادش نخیر اون موقع قابلمه های آگرین و تبلیغ میکرد حتی صدای اون پیام بازرگانی رو میشنیدم بالا میاوردم😑😑😑گلاب به روت تیکر در دست ساخت😌😌😌💖به زودی در این مکان یه تیکر خوشرنگ دیده میشه 💖خدایا خودت منو دریاب🙏🙏🙏
ابیدی عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 7398 نمیدونم والا اتفاقا میشنوم اگه آمادگی داشته باشی راحت طبیعی میشی اما واقعا حس میکنم ذهنم حساس ... من که هیچ ذهنیتی نسبت به زایمان نداشتم شاید چون دوروبرم هیچ کس در مورد این مسئله حرفی نمیزدومنم کنجکاوی نمیکردم
raha_arosake_naz عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 1518 من برعکس از سز میترسممممم😂 😰😰😰 از آمپول و بخیه و.....🥵 من خودم حاظرم درد بکشم فقط کسی کاریم ن ... خخخخ الهی که زایمان راحتی داشته باشی❤
ytaranombahar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 555 من که هیچ ذهنیتی نسبت به زایمان نداشتم شاید چون دوروبرم هیچ کس در مورد این مسئله حرفی نمیزدومنم ... اووووو ما خانواده مادریم خیلی بچه آوردن راجب این چیزا خیلی دیدم و شنیدم شاید هم به خاطر همین حساسم دلم میخواد فقط لذت ببرم
ytaranombahar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 555 خخخخ الهی که زایمان راحتی داشته باشی❤ ممنون عزیزم
ته_دیگ_نون_لواش عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 8355 وااای دقیقا منم من بیچاره به حدی حالم بد بود که از پیام بازرگانی که غذا نشون میداد عق میزدم&n ... دقیقااااا وای تبلیغ غذا میدیدم میپریدم دستشویی واقعا بدترین دوران زندگیم بود خدا نیاره برای هیچکس . کاملا درکت میکنم قلمت بشکند روزگار اگر ننویسی بر ما چه گذشت 🖤