ytaranombahar مدیر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 555 عنوان زایمان | مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 59 پست خانما من از وقتی فهمیدم حامله ام از ترس زایمان آرامش ندارم اصلا لذت نمیبرم فقط استرس دارم....کسی راهکاری نداره؟ زایمان خیلی بده؟ 1400/02/17 | 03:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maggi عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 33449 چه خوب ان شاالله به سلامتی بغلش کنی عزیزم ان شالله شما هم زایمان راحتی داشته باشی تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
ytaranombahar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 555 واااای بهترین لحظه عمرم وقتی بود که رفتم زایمان کنم لحظه به لحظه شو تو قلبم ثبت کردم قسمت همه منتظرا ... طبیعی بودین؟؟؟ مرسی عزیزم خداروشکر امیدوارم همه لذت ببرن
سایناشاد عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 4029 سخته ولی قبل این ک خدا نعمتی بده ظرفشم میده! شاید باورت نشه درد زایمان یه نعمته برای زن 🤔🤔🤔چه نعمتی؟؟ به افتخار خودم که حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘
هامیرا عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 10207 متاسفانه این خاله پیرزن هایی که ملت رو از شب اول ازدواج میترسونن از زایمان هم میترسونن بله درد داره ... من واقعا از اینکه کلاس رفتم و آموزش دیدم راضی امخیلی زایمان رو برام راحت کرد و لذت دوران بارداری رو هزاربرابر کرد برامورزشهای بارداری،استخر بارداری و....استخرش بی نظیر بود واقعا دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
__نازو__ عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 614 بابا خواهرمنقبل زایمان وصیت میمرد میگفت من میدونم ازدرد میمیرم ولی الان میگه دلم براش تنگ شده بچش هنو یسالش نیست دومیو میخواد بیاره خدایا هیچ خانواده ای رو بی آبرو ............... هیچ پدرومادری رو سرافکنده نکن
77shahrzad عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 954 هرچی از دیگران بپرسی بدتره چون زایمان همه مثل هم نیس یکی درداش شروع میشه زود میزاد یکی دیر
ytaranombahar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 555 طبیعی منم میگم اگه طبیعی باشه خیلی خوبه من از درد نمیترسم چون من دردای پریودیم وحشتناکه وچندبارهم درد سخت سنگ کلیه کشیدم اما از بخیه اش وحشت دارم و اگه سز باشه از بی حسی و.... از کجا بفهمیم لگن مناسبه؟؟؟ از روی ظاهر میشه گفت؟
چوبی۳ عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 3377 من 29 سالمه اصلا بخاطر همین بارداری و زایمان بچه نمیخوام وااای انقدر ضعیف نباش داری خودتو از بزرگترین نعمت خدا محروم میکنی من بچه اولم رو سز شدم جلوم کاملا بسته بوددوست دارم سر دومی بذارن خودم بچمو از شکمم بکشم بیرون وقتی بهش فکر میکنم خییلی لذت بخشه تیکر در دست ساخت😌😌😌💖به زودی در این مکان یه تیکر خوشرنگ دیده میشه 💖خدایا خودت منو دریاب🙏🙏🙏
ytaranombahar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 555 استارتر میخوای طبیعی زایمان کنی؟ خیلی دوست دارم اگه بشه
77shahrzad عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 954 منم میگم اگه طبیعی باشه خیلی خوبه من از درد نمیترسم چون من دردای پریودیم وحشتناکه وچندبارهم د ... باید معاینه بشی
ابیدی عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 7398 ببینم شما که زایمان اولتونه از کجا میدونید سخته نسبت به چیزی که تجربه ندارین چطور وحشت دارین؟؟!!من سر بچه اولم اصلا ذهنیتی نسبت به زایمان نداشتم بنابراین ترسی هم نداشتم ولی وقتی افتادم تو پروسه فهمیدم چقدر درد داره وترسیدم
حنا70 عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 86955 وااای انقدر ضعیف نباش داری خودتو از بزرگترین نعمت خدا محروم میکنی من بچه اولم رو سز شدم جلوم ... میترسم