2777
2789
عنوان

شمع تولد🎂🎉

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 130 پست
فدات مرسی شمع نمیزارم برا بادکنک موندم هر کیم یچیزی میگه بقول دوستمون حلیم با شکر یا با نمک😂

متولد چ سالی هستی؟

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

فدات مرسی شمع نمیزارم برا بادکنک موندم هر کیم یچیزی میگه بقول دوستمون حلیم با شکر یا با نمک😂

بادکنک علامت سوال بگیر 😂😂

ولی من دوست ندارم ،جالب نیست

همون ۲۹ بهتره

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۷۰،۳،۴

عزیزم ۳۰ رو تموم کردی میری ۳۱ 😂😂😂😂

۳۰ بگیر ،ســـــــــــــی 😝

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
۷۰،۳،۴

شما باید 30 بذاری 29 از کجا اومد فکر کردم متولد71 هستی 30 شما پر شده 

تولدت ی روز بعد منه من3/3 هستم  

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

ببین عزیزم من متولد 1375/2/24 هستم این ماه تولدم برسه میرم تو 25 ک پرش کنم شمع 25  باید بگیرم. تو هم اگ شک داری تو گوگل مخاسبه سن سرج کن اینطوری

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
۷۰،۳،۴

خوب ۱۳۷۰-۱۴۰۰ 

۳۰

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!
الان من بادکنک چی بخرم ۲۹یا سی؟ بیشتر گیج شدم اینجا😂

۲۹ رو از کجات در آوردی ؟ 😂

عزیزم ۳۰ رو تموم کردی میری ۳۱ 😂😂😂😂 ۳۰ بگیر ،ســـــــــــــی 😝

😂😂😂

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!

بفرما استارتر اینم تبدیل تاریخ تولدت

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
من متوجه نشدم بازم ، سالی که گذشته رو میخرن یا سال پیش رو ؟

گذشـــــــــــــــــــــــــــته 🗣

ســـــــــــــــی بگیر