2777
2789
عنوان

شمع تولد🎂🎉

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 130 پست

ما اون سنی که واردش شدی 😄میری تو ۲۰ سال شمع هم ۲۰ البته ما از شمع های مختلفی که وجود داره استفاده میکنیم به جای سن

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

👍🏽👍🏽اینجا بمن میگن باید ۳۱ بخری 😑

ن عزیزم

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

شما الان ۲۹ سالو ۱۱ ماهته باید سال جدیدی ک وارد میشی بگیری یعنی ۳۰

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!
چرا از ۱۴۰۰ ۱۳۷۰ رو کم کن ببین سی میشه یا سی ویک😑

ای بابا من از تریخ تبدیل استفاده کردم برات باز شک داری؟ 30باید بزاری

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

30 سالت پر میشه شمع 30میذاری فوتش میکنی تموم میری که 31 سالو پر کنی انشاءالله سال آینده شمع 31 میذاری فوت میکنیو تموم....