2777
2789
عنوان

شمع تولد🎂🎉

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 130 پست

ما اون سنی که واردش شدی 😄میری تو ۲۰ سال شمع هم ۲۰ البته ما از شمع های مختلفی که وجود داره استفاده میکنیم به جای سن

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

👍🏽👍🏽اینجا بمن میگن باید ۳۱ بخری 😑

ن عزیزم

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

شما الان ۲۹ سالو ۱۱ ماهته باید سال جدیدی ک وارد میشی بگیری یعنی ۳۰

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!
چرا از ۱۴۰۰ ۱۳۷۰ رو کم کن ببین سی میشه یا سی ویک😑

ای بابا من از تریخ تبدیل استفاده کردم برات باز شک داری؟ 30باید بزاری

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

30 سالت پر میشه شمع 30میذاری فوتش میکنی تموم میری که 31 سالو پر کنی انشاءالله سال آینده شمع 31 میذاری فوت میکنیو تموم....