قندون٧٠ مدیر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 1153 عنوان شمع تولد🎂🎉 | مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 130 پست بچه ها روی کیک تولد باید سنی که توش وارد شدیم رو بنویسیم یا سنی که پشت سرگذاشتیم،؟ مثلا من امسال وارد سی سالگی میشم شمع سی بگیرم یا ۲۹؟ 🙄مسخره نکنین واقعا برام جای سواله؟ 1400/02/16 | 13:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
foreteller عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 3363 خب منم با همین براش انجام دادم عکسش تو صفحات هست اخه بهش گفتم من کارگاه قنادی بودم...هزاران شمع دادم دست مردم...باید شمع سی بگیری ناراحت شد...اینو فرستادم بدونه من اشتباه نگفتم😐😐😐😐😐 ♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊
قندون٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 1153 دیگه لطفا اینو دقیق بخون...کامل نوشته خب عزیزم من سواد ندارم یا شما؟ نوشته سی ساله میشین بالاشم نوشته که۲۹ و سال و خرده ای هست سنم
قندون٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 1153 خب عزیزم با برنامه محاسبه سنم برات انجام دادم گفته که شمع 30باید بگیری. مثال بچه ک بدنیا میاد ... خب عزیزم نگا اینجا محاسبه کردن وارد سی میشم دیگه ای بابا
foreteller عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 3363 خب عزیزم من سواد ندارم یا شما؟ نوشته سی ساله میشین بالاشم نوشته که۲۹ و سال و خرده ای هست سنم پایینشو بخون نوشته شمع سی بگیری😐😐😐😐😐😐😐فردای روز تولدت دیگ سی سال و یک روزته ♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊
قندون٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 1153 پایینشو بخون نوشته شمع سی بگیری😐😐😐😐😐😐😐فردای روز تولدت دیگ سی سال و یک روزته از ۱۴۰۰ ۱۳۷۰ رو کم کنی میشه سی
foreteller عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 3363 از ۱۴۰۰ ۱۳۷۰ رو کم کنی میشه سی خب دیگ منم گفتم شمع سی...شما میگی ۲۹ ♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊
foreteller عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 3363 در کل هرچی دوس داری بزار...اصلا شمع نزار..ادم حس پیری میکنه...من هیچ وقت شمع نمیزارم.. ♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊
قندون٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 1153 خب دیگ منم گفتم شمع سی...شما میگی ۲۹ محاسبه ای که کردین میگه وارد سی میشم عزیزم باور کن محاسبت ضعیفه، سی با سی و یک فرق نداره ولی محسابه ای که شما انجام دادی هم همینو میگه
foreteller عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 3363 محاسبه ای که کردین میگه وارد سی میشم عزیزم باور کن محاسبت ضعیفه، سی با سی و یک فرق نداره ولی محسابه ... من انجام ندادم...اپلیکشن انجام داده... ♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊
قندون٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 1153 در کل هرچی دوس داری بزار...اصلا شمع نزار..ادم حس پیری میکنه...من هیچ وقت شمع نمیزارم.. نه شمع نمیزارم برا بادکنک میخوام اونم بیشتر برا اینکه بگم سنم برام اهمیتی نداره بکنم تو چش یکی که اونم اینجا بیشتر منو قاطی کردن با محاسبات غلطشون
قندون٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 1153 من انجام ندادم...اپلیکشن انجام داده... همون. دا وارد سی میشه اونو میشه اونو نوشن میده یوقت برا خودتونم اشتباه محاسبه میکنین