عزیزم تو 29و سالتو سال پیش تموم کردی رفت و تا الان داشتی 30سالو پر میکردی و یماه دیگه 30سالت پر میشه تمو بایدباید30 بگیری
🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁. با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت.
بچه ها منم چند روز دیگه 25 سالم تموم میشه اخساس پیری میکنم
🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁. با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت.
بچه ها منم چند روز دیگه 25 سالم تموم میشه اخساس پیری میکنم
تنها هنرم تو این 25 سال فقط بدنیا اودن ی بچه که الان توسالو7ماهشه هست. دیگه هیچکار مفیدی نکردم
تنها هنرم تو این 25 سال فقط بدنیا اودن ی بچه که الان توسالو7ماهشه هست. دیگه هیچکار مفیدی نکردم
منم هر کاری که همه دخترا میتونستن تو ایران انجام بدن رو کردم درس خوندن و غیره ولی الان فک میکنم باید یکار متفاوت باید برا زندگیم میکردم یه شغل و پس انداز
خب عزیزم با برنامه محاسبه سنم برات انجام دادم گفته که شمع 30باید بگیری.
مثال بچه ک بدنیا میاد 12 ماهو باید پر کنه که بشه یک سالش. و یکسالش تموم میشه. شمع یک میزان. بعد میره که دوسالو پر کنه (مثلا میشه یکسالو یماه یسالو دوماه تا12 ماه) که با پر شدن 12 ماه دوسالش تکمیل میشه...