2777
2789
عنوان

شمع تولد🎂🎉

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 130 پست
بادکنک ؟؟  

عزیزم تو 29و سالتو سال پیش تموم کردی رفت و تا الان داشتی 30سالو پر میکردی و یماه دیگه 30سالت پر میشه تمو بایدباید30 بگیری

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا تصمیم گرفتم شمع نخرم بادکنکم نخرم 😄

چهارم خردادی؟

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         

بچه ها منم چند روز دیگه 25 سالم تموم میشه اخساس پیری میکنم

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
بچه ها منم چند روز دیگه 25 سالم تموم میشه اخساس پیری میکنم

تنها هنرم تو این 25 سال فقط بدنیا اودن ی بچه که الان توسالو7ماهشه هست. دیگه هیچکار مفیدی نکردم

تنها هنرم تو این 25 سال فقط بدنیا اودن ی بچه که الان توسالو7ماهشه هست. دیگه هیچکار مفیدی نکردم

منم هر کاری که همه دخترا میتونستن تو ایران انجام بدن رو کردم درس خوندن و غیره ولی الان فک میکنم باید یکار متفاوت باید برا زندگیم میکردم یه شغل و پس انداز 

فک کنم داری اشتباه میکنی 

دیگه لطفا اینو دقیق بخون...کامل نوشته

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
فک کنم داری اشتباه میکنی 

خب عزیزم با برنامه محاسبه سنم برات انجام دادم گفته که شمع 30باید بگیری. 

مثال بچه ک بدنیا میاد 12 ماهو باید پر کنه که بشه یک سالش. و یکسالش تموم میشه. شمع یک میزان. بعد میره که دوسالو پر کنه (مثلا میشه یکسالو یماه یسالو دوماه تا12 ماه) که با پر شدن 12 ماه دوسالش تکمیل میشه... 

دیگه لطفا اینو دقیق بخون...کامل نوشته

خب منم با همین براش انجام دادم عکسش تو صفحات هست