2777
2789
عنوان

شمع تولد🎂🎉

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 130 پست
برا با‌کنک میخوام واگرنه شمع عدد نمیزارم 

خب اونم عدد نذار مجبوری مگه   من چون خودم دوست ندارم میگماا سنی ک پر میشه و پشت سر میذار رو میگی اگه متولد 71 هستی باید 29 بذاری تولدتم مبارک

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن اخه خیلی مسخرس فوت کردن شمع یعنی گذشتن ازاون سن  حالا چرا نمیخایم قبول کنیم خدا داند 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
امسال خرداد ۴، وارد سی میشم، میخوام بادکنک بخرم نمیدونم سی بخرم یا بیست ونه

منظورم اینه متولد چه سال و چ روزی هستی

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
میگه میخوام بادکنک بخرم منم پیشنهاد دادم شما انجامش نده

چشم من انجام نمیدم چون عقلم میگه کاملا اشتباهه

ولی اگه کسی سوالی می پرسه ، پیشنهادات عجیب غریب ندین که بدتر سردرگم بشه

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
مثلا بچمون‌یک سالش شد .شمع ۲ بزاریم ؟پس کی شمع ۱ براش بزاریم وقتی بدنیا میاد ؟

خوب یکسالش شده چرا باید بزاریم ۲😯

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!

من متولد 72 ام 28 رو فوت کردم 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
چشم من انجام نمیدم جون عقلم میگه کاملا اشتباهه ولی اگه کسی سوالی می پرسه ، پیشنهادات عجیب غریب ندین ...

👍👍

اینجا تازه برای یه موضوعی از یه منبع معتبر عکس گرفتم فرستادم بازهم خانمه میگفت نه من درست میگم😂

چی بگم والا یه دندگی شاخودم نداره 😂🤣

خب اونم عدد نذار مجبوری مگه   من چون خودم دوست ندارم میگماا سنی ک پر میشه و پشت سر میذار رو م ...

فدات مرسی شمع نمیزارم برا بادکنک موندم هر کیم یچیزی میگه بقول دوستمون حلیم با شکر یا با نمک😂

چشم من انجام نمیدم چون عقلم میگه کاملا اشتباهه ولی اگه کسی سوالی می پرسه ، پیشنهادات عجیب غریب ندین ...

باشه شما بلد من نابلد

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭