2789
عنوان

زردی نوزاد

1580 بازدید | 39 پست

مامانا ازتون خواهش میکنم اگه نی نی روزای اول زرد شد یا بی قرار یا خوب شیر نخورد ببریدش پزشک تا زردیش چک بشه 

خود درمانی نکنید 

انار   شیر خشت و کوفت و زهر مار و آب قند ندید به حرف مادر شوهر و عمه و خاله و ... گوش ندید 

لطفا اینکارا رو نکنید 

اگه زردیش بره بالا رو مغز و گوشش اثر میکنه یه بچه ی سالم کر و کند ذهن میشه 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

منم بچم زردی داشت و فورا بردمش پزشکش واسش دستگاه توی خونه گفت بزارن حدودا یک ۴ روز بود و حالش خوب شد و اصلا شیرخشت و انار و .... ندادم بهش فقط خودم رژیم غذاییمو تغییر دادم و گرمیجات نخوردم اصلا

خودم كمتر ازتو نفس میكشم كه سهم ِ هواموببخشم به تو،تو حرف زیادی داری با خدابگو تا خدامو ببخشم به تو

خوب همه چک میشن دیگه .. بهترین راه اینه شیر خشک بخوره در کنار شیر مادر .. تعداد دفع بیشتر باشه زودتر خوب میشه

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوب همه چک میشن دیگه .. بهترین راه اینه شیر خشک بخوره در کنار شیر مادر .. تعداد دفع بیشتر باشه زودتر ...

معده بچه داغون میشه با اینکار شیرخشک اصلا خوب نیست واسه درمان این کار

خودم كمتر ازتو نفس میكشم كه سهم ِ هواموببخشم به تو،تو حرف زیادی داری با خدابگو تا خدامو ببخشم به تو
خوب همه چک میشن دیگه .. بهترین راه اینه شیر خشک بخوره در کنار شیر مادر .. تعداد دفع بیشتر باشه زودتر ...

عزیزم همه ی بچه ها زردیشون از این نوع نیست که با شیر خشک خوب بشه بعضیا ناسازگاری خون دارن و همولیز میشه خونشون و به شیر خوردن ربط نداره باید برن زیر دستگاه باید رتیک و هموگلوبین چک بشه 

من دخترم زردی بدی گرفت 

البته چون من شیر نداشتم

دکتر عمدمی بردم گفتم از شیر نخوردنه

هش قطره شیر خشت  دادم و توخونه درمان کردم

بعضی وقتا مبگم شاید کلی ب مغزش اسیب زدیم

کاش تو خونه درمان نمیکردم و میبردم کتر اطفال

واقعا پشیمونم الان

شما دکترین؟شیر خشک کجاش بده؟؟؟😳خشششک خشککک فرمولا.. shir khoshk

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

برای یک نوعی از زردی شیر خشک تجویز میشهbreast milk و breast feeding

شما دکترین؟شیر خشک کجاش بده؟؟؟😳خشششک خشککک فرمولا.. shir khoshk

شما دکترین؟شیرخشک فقط بچه رو چاق میکنه ن استخوان بندی رو قوی میکنه ن ذهن بچه رو 

شما دکترین؟شیرخشک فقط بچه رو چاق میکنه ن استخوان بندی رو قوی میکنه ن ذهن بچه رو 

شیر خشک هیچ مشکلی نداره من خودم پزشکم پسرم شیر خشک خورده برای مادری که شیرش کمه بچه ادرار نداره راحت نمیخوابه وزن نمیگیره هیچ مشکلی نداره 

عزیزم همه ی بچه ها زردیشون از این نوع نیست که با شیر خشک خوب بشه بعضیا ناسازگاری خون دارن و همولیز م ...

فک کنم متوجه منظور من نشدین... همه ی بچه ها هم تو بیمارستان چک میشن .. هم دو سه روز بعد بیلی روبین چک میشه اگه از یه حدی بالا تر باشه دستگاه میبرن .. ولی کم باشه نیاز ب دستگاه نیست .. بعدش بچه ک سالم هم باشه شیر نخوره زردیش بالا میره  پس بهتره شیر خشک هم بدیم اگه نتونه شیر مادر بخوره .. دو یه  وز شیر خشک خوردن هیچی نمیشه.. 

برای یک نوعی از زردی شیر خشک تجویز میشهbreast milk و breast feeding

عزیزم وقتی زود درمان و شروع کنن و نزاری کل خون بچه رو بگیره ب مرحله شیرخشک دادن و اینکارا هم نمیرسه دیگه

فک کنم متوجه منظور من نشدین... همه ی بچه ها هم تو بیمارستان چک میشن .. هم دو سه روز بعد بیلی روبین چ ...

عزیزم من خودم پزشکم ... متاسفانه خیلی از خانواده ها اینطوری نیستن که آگاه باشن بچه رو ببرن و چک کنن و ... 

علت اینکه الان این تاپیک روزدم چون همین الان یه بچه رو اوردن که با زردی ۲۷ خونش تعویض شد و مادر بزرگش همچنان اعتقاد داشت اب انار خوبش میکنه !