2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 39 پست
شما دکترین؟شیرخشک فقط بچه رو چاق میکنه ن استخوان بندی رو قوی میکنه ن ذهن بچه رو 

شما نمیدونم چتونه .. من خودم بچه هام شیر خودمو خوردن .. ولی تو بیمارستان به همه ی مادرا شیر خشک هم میدادن . ک نیاز بود بچه بخوره .

بچه دومم تا ۵ ماهگی هم شیر خودم و میخورد گاهی شیر خشک شبا میدادم .. الان ۲۱ ماهشه هنوز شیر منو میخوره .. خدا و شکر مشکلی نداره  

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
عزیزم وقتی زود درمان و شروع کنن و نزاری کل خون بچه رو بگیره ب مرحله شیرخشک دادن و اینکارا هم نمیرسه ...

عزیز جان بحث علمی حوصله ندارم توضیح بدم فقط خواستم توصیه کنم وگرنه شما هر طور راحتی برا بچت عمل کن

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شیر خشک هیچ مشکلی نداره من خودم پزشکم پسرم شیر خشک خورده برای مادری که شیرش کمه بچه ادرار نداره راحت ...

ببخشید ربط نداره

مدیر ببخشید تو روخدا حالم خوب نیست اومدم اینجا بپرسم

من ۱ساعت پیش انگار‌دچار حمله تنفسی شدم. نفسم بالا نمیوند قفسه سینم سنگین شد تا یکی دو دقیقه

باردارم ۵هفتمه

بعد نفس تنگی شدید هم زیر دلم درد گرفت

چیه؟ چیکار کنم ؟شما تجربه نداشتین؟

توکل به بزرگی خودت خدا🤗
عزیزم من خودم پزشکم ... متاسفانه خیلی از خانواده ها اینطوری نیستن که آگاه باشن بچه رو ببرن و چک کنن ...

درسته  عزیزم.. اون  دیگه از بی اطلاعی و بی مسعولیتیه اون خونوادست که بدون هیچ تحقیق و اموزشی بچه دار میشن .. وگرنه الان چندبن ساله که خود دکتر تاکید میکنه که فلان روز بیاین واسه تست زردی و اینا.. لابد خیلیا اهمیت نمیدن و نمیرن

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
شما نمیدونم چتونه .. من خودم بچه هام شیر خودمو خوردن .. ولی تو بیمارستان به همه ی مادرا شیر خشک هم م ...

شما بگو چتونه خانم محترم

وقتی میای اینجا می نویسی و تجویز میکنی حب کارت درست نیست یک باور غلط و اطلاعات غلط رو فقط میزاری جلو چشم بقیه شاید ب بچه شما ساخته و چیزیش نشده اما نمیشه نسخه همگانی بدی یکی ام ازت ایراد میگیره چتونه چتونه راه بندازین ک   

خودم كمتر ازتو نفس میكشم كه سهم ِ هواموببخشم به تو،تو حرف زیادی داری با خدابگو تا خدامو ببخشم به تو
معمولا بچه هایی زردی میگیرن که خونشون اختلاف مثبت ‌منفی داره با خون مادر یعنی مادر مثلا A-هست بچه A+

نه عزیزم همیشه اینطوری نیست 

گروه خون مادر اگر o باشه و بچهaیا b هم این مشکل هست 

بچه اگهg6pdباشه هم زرد میشه 

شایع ترینbreast feeding

نه عزیزم همیشه اینطوری نیست  گروه خون مادر اگر o باشه و بچهaیا b هم این مشکل هست  بچه اگ ...

بله مثل ما 

من o هستم دخترم B 

همون روز تولد زردیش ۹ بود 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
ببخشید ربط نداره مدیر ببخشید تو روخدا حالم خوب نیست اومدم اینجا بپرسم من ۱ساعت پیش انگار‌دچار حمله ...

به بیمارستان زنان مراجع کنید ... 

عزیز جان بحث علمی حوصله ندارم توضیح بدم فقط خواستم توصیه کنم وگرنه شما هر طور راحتی برا بچت عمل کن

دوساله ک بچه زیر نظر بهترین پزشک ایران داره هرماه چکاپ میشه و حرفی رو از خودم درنمیام بدون اطلاعاتم وارد بحث علمی نمیشم انقدرم شعور دارم خداروشکر ک ب توصیه های نتی و کاربرای به ظاهر دکتر و فیلسوف توجه نمیکنم و نیازی ندارم 

خودم كمتر ازتو نفس میكشم كه سهم ِ هواموببخشم به تو،تو حرف زیادی داری با خدابگو تا خدامو ببخشم به تو
دوساله ک بچه زیر نظر بهترین پزشک ایران داره هرماه چکاپ میشه و حرفی رو از خودم درنمیام بدون اطلاعاتم ...

خیلی خوبه که بچتون رو پیش یه پزشک متخصص میبرید 🙏

دخترم دنیا آمدنی زردیش بعد 3روز شد15مادر شوهرم جاریم هی نگفتن شیرخشت بهش بده اما من بچه زدم زیر بغل رفتم بیمارستان دقتی خواستن رگ‌ بگیرن خیلی گریه کرد دلم آتیش بود بعد دوشب آمدیم خونه زردیش خوب شد جاریم هی میگفت  بچه رو عذابش دادین من خودم زردیش نیوردم پایین خلاصه سر پسرم دنیا آمد زردیش زیاد بالا نبود دکتر گفت نیاز بستری نیس یه دستگا بگیر تو خونه بذارش زیر دستگا فردا عصر ازش یه آزمایش بگیر بیار مطب منم همین کار کردم خداروشکر احتیاج به بستری نشد ولی خوب  همیشه میگفتم بچم تو بیمارستان اذیت شد ولی وجدانم اعصابم راحته کوتاهی نکردمد

آرزومه خونم تکمیل بشه برم داخلش فرشام پهن کنم وسیله های بنجلمم بچینم بعد خودم وسط خونه ولووو شم هرکی زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 🥰🥰🥰منو خدا دقیقه نود درست کرد اینم داشت در کارگاه می‌بست بره دیگه یه تیکه گل آمد زیر پاش همینجوری یه چی سر هم کرد گذاشت تو کوره نه پولی نه قشنگی نه اندام نه شانس نه کوفت نه زهر مار هیچی صبم در کوره باز کرد دید خیلی چیا کم دارما گفت بذار بره مردم ببینن بخندن دلشون شاد بشه دیگه  شوتم کرد رو زمین حالام اینجا تک تنها هیشکی محل سگ بهم نمیده هر چی خودش صدا میزنم انگار نه انگار شما پولی مالی قشنگی اضافه نداری بهم بدی حیرونم ناموسا🦙🦙😯😯😯
دوساله ک بچه زیر نظر بهترین پزشک ایران داره هرماه چکاپ میشه و حرفی رو از خودم درنمیام بدون اطلاعاتم ...

😑😑😑😑😑😑

آرزومه خونم تکمیل بشه برم داخلش فرشام پهن کنم وسیله های بنجلمم بچینم بعد خودم وسط خونه ولووو شم هرکی زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 🥰🥰🥰منو خدا دقیقه نود درست کرد اینم داشت در کارگاه می‌بست بره دیگه یه تیکه گل آمد زیر پاش همینجوری یه چی سر هم کرد گذاشت تو کوره نه پولی نه قشنگی نه اندام نه شانس نه کوفت نه زهر مار هیچی صبم در کوره باز کرد دید خیلی چیا کم دارما گفت بذار بره مردم ببینن بخندن دلشون شاد بشه دیگه  شوتم کرد رو زمین حالام اینجا تک تنها هیشکی محل سگ بهم نمیده هر چی خودش صدا میزنم انگار نه انگار شما پولی مالی قشنگی اضافه نداری بهم بدی حیرونم ناموسا🦙🦙😯😯😯