منم بچم زردی داشت و فورا بردمش پزشکش واسش دستگاه توی خونه گفت بزارن حدودا یک ۴ روز بود و حالش خوب شد و اصلا شیرخشت و انار و .... ندادم بهش فقط خودم رژیم غذاییمو تغییر دادم و گرمیجات نخوردم اصلا
خودم كمتر ازتو نفس میكشم كه سهم ِ هواموببخشم به تو،تو حرف زیادی داری با خدابگو تا خدامو ببخشم به تو
خوب همه چک میشن دیگه .. بهترین راه اینه شیر خشک بخوره در کنار شیر مادر .. تعداد دفع بیشتر باشه زودتر خوب میشه
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
خوب همه چک میشن دیگه .. بهترین راه اینه شیر خشک بخوره در کنار شیر مادر .. تعداد دفع بیشتر باشه زودتر ...
عزیزم همه ی بچه ها زردیشون از این نوع نیست که با شیر خشک خوب بشه بعضیا ناسازگاری خون دارن و همولیز میشه خونشون و به شیر خوردن ربط نداره باید برن زیر دستگاه باید رتیک و هموگلوبین چک بشه
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
عزیزم همه ی بچه ها زردیشون از این نوع نیست که با شیر خشک خوب بشه بعضیا ناسازگاری خون دارن و همولیز م ...
فک کنم متوجه منظور من نشدین... همه ی بچه ها هم تو بیمارستان چک میشن .. هم دو سه روز بعد بیلی روبین چک میشه اگه از یه حدی بالا تر باشه دستگاه میبرن .. ولی کم باشه نیاز ب دستگاه نیست .. بعدش بچه ک سالم هم باشه شیر نخوره زردیش بالا میره پس بهتره شیر خشک هم بدیم اگه نتونه شیر مادر بخوره .. دو یه وز شیر خشک خوردن هیچی نمیشه..
من خداروشکر پسرم زردی بسیاربسیار کمی داشت...ولی بعد از اینهمه سال با تجربیاتی ک داشتم و دیدم ب یقین رسیدم ک هیچ چیز باندازه ی زدن رگ گوش بچه باعث بهبود زردی نمیشه