2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 39 پست

پسر من بامن گروه خونیش نمیخورد و چندروز توی بیمارستان زیردستگاه بود و ی هفته ام تو خونه اما تا مدتهازردی داشت هرچی دکترمیبردم فایده نداشت تا اینکه پیش دکتر خیلی ماهروزبردست توی استانمون بردم و بهم گفت ۳روز شیرخشک بده و دادم و واقعا بعد از ۳روز پسرم کامل زردیش خوب شدوهمیشه دعاگوش هستم ...

پسر من بامن گروه خونیش نمیخورد و چندروز توی بیمارستان زیردستگاه بود و ی هفته ام تو خونه اما تا مدتها ...

عزیزم این نوع زردی خیلی کمتره از بقیه بهش میگنlong jundic  میتونه علتش چیزای زیادی باشه مثل عفونت یا خدای نکرده هایپو تیرو ئیدی ولی یکی از شایع ترین علتاش شیر مادره برا همین کتابای اطفال مثل نلسون میگن باید ۴۸ تا ۷۲ساعت شیر مادر قطع بشه تا زردی کم بشه بعدش دوباره شیر مادر شروع بشه 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما بگو چتونه خانم محترم وقتی میای اینجا می نویسی و تجویز میکنی حب کارت درست نیست یک باور غلط و اطل ...

من خدارو شکر مث شما عقلم واسه پونصد سال پیش نیست اگه شما بچتونو میبرین پیش بهترین متخصص تو ایران به عرضت برسونم که من توی انگلیس زندگی میکنم بهترین دکترا اینجا میرم و اونا تجویز میکنن .. من اینجا تبلیغی نکردم که بیا ب بچت شیر خشک بده یا نده .. شما نده به من ربطی نداره .. مگه من زووور کردم به کسی که فقط شیر خشک؟؟دلم بحال بچه هاتونو نسلای بعدیت میسوزه با این طرز فکرت ک فک میکنی شیر خشک بده ..  خیلیا هم هستن شیر مادر بهشون نمیسازه .. مجبورن فرمولا بخورن ... خیلیا مثل بچه دوستم ۱۱ نوع فرمولا رو تست کرد تا یکی برای بچش اوکی بود .. در ضمن یکم تحقیق کنین بد نیست .. نیاین اینجا دعوا راه نندازین 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
پسر من بامن گروه خونیش نمیخورد و چندروز توی بیمارستان زیردستگاه بود و ی هفته ام تو خونه اما تا مدتها ...

👌👌 منم گفتم خوبه .. اون کاربر داشت منو میخورد😹

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
عزیزم این نوع زردی خیلی کمتره از بقیه بهش میگنlong jundic  میتونه علتش چیزای زیادی باشه مثل عفو ...

مال پسر من ۱۹بود روز سوم بعدازتولدش،واقعا هرچی ک بود نتونستن توشهرخودم درمان کنن و واقعا با ۷۲ساعت شیرمنونخوردن خوب شد و خداروشکر میکنم ک حداقل دکتری اینطور تشخیص داد

مال پسر من ۱۹بود روز سوم بعدازتولدش،واقعا هرچی ک بود نتونستن توشهرخودم درمان کنن و واقعا با ۷۲ساعت ش ...

عزیزم اون19اول تولدش به شیرت ربطی نداشته احتمالا ناسازگاری خون بوده و وقتی اومده پایین دیگه مرخصش کردن چون دیگه اون موقع رو مغز و گوشش اثر بد نمیذاره  ولی طول کشیدنش به شیرت ربط داشته 

عزیز جان بحث علمی حوصله ندارم توضیح بدم فقط خواستم توصیه کنم وگرنه شما هر طور راحتی برا بچت عمل کن

من الان پسرم سه ماهشه تا پایان دو ماهگی در گیر زردیش بودیم البته بچه سومم بود وهرسه تا بچم زردیشون طول کشید ولی این یکی بدتر از اونها بود دوبار هم بستری شد ولی بعد از بستری دوباره میرفت  یه دکتر میگفت شاید از شیرته ۴۸ ساعت شیرت رو قطع کن انجام دادن بهتر نشد یکی دیگه اش گفت اگه ختنه بشه خوب میشه انحام دادم خوب نشد آخرش توی نت خوندم حجامت زردی رو میاره پایین انجام دادم دوروزه زردیش اومدپایین ودیگه بالا نرفت ولی همش توی استرس هستم که نکنه اینقدر زردی بالا وپایین رفت روی مغزش تاثیر نزاشته باشه؟؟بعد یه سوالی زردی به چند برسه تعویض خون میکنن؟و با خون کی تعویض میکنن؟

من الان پسرم سه ماهشه تا پایان دو ماهگی در گیر زردیش بودیم البته بچه سومم بود وهرسه تا بچم زردیشون ط ...

عدد تعویص بسته به ابنکه بچه نارس باشه زا کامل و ورنش و دختر یا پسر بودنش و روزی که میبریدش فرق داره که طبق یه جدوله که تو کتاب نلسون هست . خون هم از بانک خون میگیرن ... ببین اون زردی که بچه شما داشته رو مغزش اثر نمیکنه نگران نباش ... من اعتقادی به حجامت و ... 

عدد تعویص بسته به ابنکه بچه نارس باشه زا کامل و ورنش و دختر یا پسر بودنش و روزی که میبریدش فرق داره ...

عزیزم من هم اعتقادی به این چیزا نداشتم ولی وقتی همه راهها رو میری دیگه چاره ای برات نمیمونه خودم هم فکر نمیکردم اینقدر به خاطر یه زردی اذیت بشم وبدتر از همه غصه اینکه نکنه روی مغز بچه ات تاثیر بزاره چون زردی بچه ام به ۲۰ هم رسید آخرش بردم یه جای معتبر وپزشک متخصص طب سنتی براش انجام داد.

عزیزم من هم اعتقادی به این چیزا نداشتم ولی وقتی همه راهها رو میری دیگه چاره ای برات نمیمونه خودم هم ...

عزیزم ۲۰ وقتی پایین اومد دیگه اثری رو مغزش نداره و مرخصش کردن  اون زردی هم طول کشیده بودع ممکنخ به خاطر عفونت ادرار یا هیپوتیرویییدی یا شیر مادر بوده باشه خداروشکر که ابنا نبوده کاری هم نمیکردی خودش خود به خود خوب میشد وقتی که آنزیمای کبدش زیاد میشدن و هموگلوبین جنینیش از بین میرفت و تبدیل Hb Aشدن