بنفش74 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 1053 عنوان چه خوب می شد اگه... 78 بازدید | 9 پست چه خوب میشد اگه دخترا هم میتونستن مثل پسرا پیشنهاد ازدواج یا دوستی بدن، به نظرم این خیلی بده که منتظر بشینی تا یکی بیاد انتخابت کنه ولی پسرا هر کی رو خواستن حداقل میرن نظرشو میپرسن 1400/02/15 | 00:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بنفش74 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 1053 سلام عزیزم من این حقو به خودم دادم و جواب رد شنيدم پشیمونی یا نه؟
هاردلی_کویین عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 30452 ولی من داشتم یه چیزیو فکر می کردم فکر کن تو ایران پسر باشیهی با خانوادت بری خواستگاری هی ردت بکننبعد پیش خانواده ات، و فامیلا یه ذره آبرو برا ادم نمی مونه😁میگن هر جا رفته دست رد به سینه اش زدنمن شخصا اگر پسر بودم دوست داشتم بی سروصدا ردم کنن😁 I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
بنفش74 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 1053 ولی من داشتم یه چیزیو فکر می کردم فکر کن تو ایران پسر باشی هی با خانوادت بری خواستگاری ... آخه اصلا دوستا و فامیل نمیفهمن چقدر خواستگاری رفته طرف، بعد هم به نظر من پسرا قدرت انتخابشون بیشتر ماست
بنفش74 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 1053 ولی من داشتم یه چیزیو فکر می کردم فکر کن تو ایران پسر باشی هی با خانوادت بری خواستگاری ... مثلا میتونن تعداد زیادی خواستگاری برن ولی دختر باید بشینه نگاه به در کنه کی میاد حالا 🙄
هاردلی_کویین عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 30452 آخه اصلا دوستا و فامیل نمیفهمن چقدر خواستگاری رفته طرف، بعد هم به نظر من پسرا قدرت انتخابشون بیشتر م ... به نظر من زیاد قدرت انتخاب دختر و پسر تو این مورد قرقی ندارهاصلا شما فرض کن از یه پسری خوشت میاد، وقتی اون خوشش نیاد، پیشنهادم بدی فایده نداره، خوششم بیاد یا خودش میاد جلو یا میتونی بهش بفهمونی تا بیاد جلونمی دونم به هر حال حس می کنم اینکه بیشتر تو جامعه باشی رو قدرت انتخاب موثر تره، تا اینکه کی شروع کننده باشه I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
هاردلی_کویین عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 30452 مثلا میتونن تعداد زیادی خواستگاری برن ولی دختر باید بشینه نگاه به در کنه کی میاد حالا 🙄 خب دختر اگه تو جامعه فعال باشه این حالت پیس نمیاداین که تو خونه بشینی یکی بیاد، مال دختریه که کلا دست زده زیر چونش تو خونه پشت پنجره نشستهبرا پسرم همینطوره، پسری که تو جامعه فعال نباشه و مامان جونش براش دختر پیدا کنه، چهارتا دختر فک و فامیل و اشنا که مامانش جور کرده می رن خواستگاری دیگه I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!