2777
2789
عنوان

شوهرم توهین و تحقیر میکنه

504 بازدید | 56 پست

بهم توهین میکنه بخاطر گذشتهام تحقیرم میکنه. جدیدا میگه چون مطلقه بودی ارزش مهریه داشتن را نداشتی باید مهریه صفر قبول میکردی

من ازدواج دوممه. شوهرمم ازدواج دومشه اما اون تو عقد جدا شده. من ۴ زیر یه سقف زندگی کردم و جدا شدم اما بچه ندارم. بهش گفتم تو هم طلاق گرفتی گفت من فرق دارم من پسرم

مهریهام ۱۴ سکه است

شما خانم مطلقهای رو دیدین با مهریه بیشتر مجددا ازدواج کرده باشه و الان خوشبخت باشه؟

توکل به خدا🌿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیجا میکنه مردک نادون! اتفاقا من دیدم خانمای مطلقه که ازدواج دومشون خیلی هم موفق تر بودن چون صبورتر و با تجربه تر جیشن ولی اقایون دقیقا برعکس ، گند تر و عوضی تر میشن

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

چه بیشعور

دوست من بعد ۵ ۶ سال متاهل بودن جدا شدن شوهرم ازدواج نکرده بود قبلا ۱۱۰ تا هم مهرش هست این نفهم بازی ها رو در نمیاره شوهرش

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

سلام عزیزم

همسر دوم شما

بلند پرواز و دهن بین و اعتماد به نفس کاذبی داه

و شما چون که برای رندگی تلاش می کنی

از سکوت شما سو استفاده می کنه

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....