2777
2789
عنوان

چه خوب می شد اگه...

78 بازدید | 9 پست

چه خوب میشد اگه دخترا هم میتونستن مثل پسرا پیشنهاد ازدواج یا دوستی بدن، به نظرم این خیلی بده که منتظر بشینی تا یکی بیاد انتخابت کنه ولی پسرا هر کی رو خواستن حداقل میرن نظرشو میپرسن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی من داشتم یه چیزیو فکر می کردم 

فکر کن تو ایران پسر باشی

هی با خانوادت بری خواستگاری 

هی ردت بکنن

بعد پیش خانواده ات، و فامیلا یه ذره آبرو برا ادم نمی مونه😁

میگن هر جا رفته دست رد به سینه اش زدن

من شخصا اگر پسر بودم دوست داشتم بی سروصدا ردم کنن😁

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
ولی من داشتم یه چیزیو فکر می کردم  فکر کن تو ایران پسر باشی هی با خانوادت بری خواستگاری  ...

آخه اصلا دوستا و فامیل نمیفهمن چقدر خواستگاری رفته طرف، بعد هم به نظر من پسرا قدرت انتخابشون بیشتر ماست 

ولی من داشتم یه چیزیو فکر می کردم  فکر کن تو ایران پسر باشی هی با خانوادت بری خواستگاری  ...

مثلا میتونن تعداد زیادی خواستگاری برن ولی دختر باید بشینه نگاه به در کنه کی میاد حالا 🙄

آخه اصلا دوستا و فامیل نمیفهمن چقدر خواستگاری رفته طرف، بعد هم به نظر من پسرا قدرت انتخابشون بیشتر م ...

به نظر من زیاد قدرت انتخاب دختر و پسر تو این مورد قرقی نداره

اصلا شما فرض کن از یه پسری خوشت میاد، وقتی اون خوشش نیاد، پیشنهادم بدی فایده نداره، خوششم بیاد یا خودش میاد جلو یا میتونی بهش بفهمونی تا بیاد جلو

نمی دونم به هر حال حس می کنم اینکه بیشتر تو جامعه باشی رو قدرت انتخاب موثر تره، تا اینکه کی شروع کننده باشه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
مثلا میتونن تعداد زیادی خواستگاری برن ولی دختر باید بشینه نگاه به در کنه کی میاد حالا 🙄

خب دختر اگه تو جامعه فعال باشه این حالت پیس نمیاد

این که تو خونه بشینی یکی بیاد، مال دختریه که کلا دست زده زیر چونش تو خونه پشت پنجره نشسته

برا پسرم همینطوره، پسری که تو جامعه فعال نباشه و مامان جونش براش دختر پیدا کنه، چهارتا دختر فک و فامیل و اشنا که مامانش جور کرده می رن خواستگاری دیگه