2777
2789

نوشته بود فردا

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن از شنبه

سلام عشقم خوبی؟ ببخشید من دیشب نبودم. اونجا پیام بدی میاد. برای تو حذف میزنی ولی برای من می مونه.اگه تاریخچه رو پاک نکنی دفعه دیگه بیای همون صفحه رو برات نشون میده

فردا گل

سهام عدالت هم خبری نیست

تکذیب شد

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

فقط ۴؟

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
وا خاک تو سرشون چرا

چون خاک بر سرشونه دیگه

از جیب ما همت همت میدزدن مخارج سفرهای خانواده اشونو بدن

راحتن دیگه

فکر ملت نیستن

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

ای تف به روشون بیاد نمیخوایم این کالا برگ لعنتی دوباره قیمتها و بیارن پایین

یه کیسه برنج شد2500 حتی پول یه کیسه برنج هم نیست من کل امیدم این بود با کالا برگ برنج بخریم یه ماه هست که تموم کردیم تف به روشون تف

خدا کنه بریزن

ایشالا

سلام عشقم خوبی؟ ببخشید من دیشب نبودم. اونجا پیام بدی میاد. برای تو حذف میزنی ولی برای من می مونه.اگه تاریخچه رو پاک نکنی دفعه دیگه بیای همون صفحه رو برات نشون میده

[QUOTE=404440323]چه برنجی ۲۵۰۰ ؟ والا ایرانی که ۳ تومن به بالاست هاشمی ۴۵۰۰[/QUOطبیعت چند تا دیگه تو ...

ای جاانم خدا کمکمون کنه منم برنج نداشتم و چون ایرانی میخوریم به سختی پریروز یه کیسه گرفتم . سفره تون پربرکت عزیزم

ای جاانم خدا کمکمون کنه منم برنج نداشتم و چون ایرانی میخوریم به سختی پریروز یه کیسه گرفتم . سفره تون ...

مرسی عزیزم امروز هر جایی رفتم همش بحث گرانی و وحشت مردم بود

گفتن میخوام تظاهرات برن منم میرم اما سطل جای برنج میبرم با یه چوب فقط میزنم کف سطلم

زیرشم مینویسم این ک و ن دولت بی عرضه هست